• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.09.2019

11:03

OGLASIO SE PUPOVAC: Nisam četnik,  ali se neću izviniti!

Politika

OGLASIO SE PUPOVAC: Nisam četnik, ali se neću izviniti!

Podeli vest

Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS), Milorad Pupovac obratio se danas na dugo očekivanoj konferenciji za novinare i poručio da on nije četnik, da nije dežurni krivac za poruke koje se razmenuju između Srbije i Hrvatske, te da ta stranka još nije odlučila šta joj je činiti po pitanju ostanka u vladajućoj koaliciji

 

Govoreći o zahtevu nekih stranaka i pojedinaca da se izvini zbog svojih izjava o navodnom upoređivanju današnje Hrvatske i ustaške NDH, Pupovac je podsetio da je on u Hrvatskoj, u kojoj živi, bio nazivan raznim imenima i raznim kvalifikacijama i da ni od koga nije tražio izvinjenje.

- Ja nisam četnik, ali od onih koji misle da jesam ili kažu da jesam nikada neću tražiti izvinjenje. Onima koji me svrstavaju u zločince i ubice, reći ću da nisam i nikada od njih neću tražiti izvinjenje, onima koji me svrstavaju u tajne saradnike srpskih vlasti, stavljajući me u rizike, što je više od ugleda, ali i rejtinga u javnosti, nikada neću tražiti izvinjenje - rekao je Pupovac.

Istakao je da je to deo političke borbe kroz koju, kako je rekao, mora proći.

Predsednik SDSS je novinarima rekao da ta stranka još nije donela odluka o tome da li će napustiti ili ostati u vladajućoj koaliciji, te da će o toj temi biti reči na današnjim stranačkim organima, kao I tokom narednih dana u razgovoru sa koalicionim partnerima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija