• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.09.2019

15:22

(FOTO) NAKON SASTANKA VUČIĆA I PAPE, OGLASIO SE VATIKAN: Zadovoljstvo zbog bilateralnih odnosa i razumevanje o važnim aktuelnim pitanjima!

Politika

(FOTO) NAKON SASTANKA VUČIĆA I PAPE, OGLASIO SE VATIKAN: Zadovoljstvo zbog bilateralnih odnosa i razumevanje o važnim aktuelnim pitanjima!

Podeli vest

U toku srdačnih i otvorenih razgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića i pape Franciska iskazano je zadovoljstvo zbog dobrih bilateralnih odnosa Svete Stolice i Srbije, prenosi Ansa, navodeći da zvanične objave o razgovorima o Kosovu nije bilo

U zvaničnom saopštenju Svete Stolice posle sastanka navodi se da su se sagovornici dotakli teme unutrašnjih odnosa, kao i koraka na evropskom putu, u procesu evropskih integracija, prenosi italijanska agencija.

Foto: Tanjug

Dodaje se da su u razgovoru Vučića i pape pomenute i regionalne teme od zajedničkog interesa, a posebna pažnja posvećena je važnosti plodonosne saradnje među narodima, u cilju promovisanja mira i pozitivne uloge religija u procesu pomirenja.

Foto: Tanjug


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija