• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.09.2019

13:08

MARJANOVIĆ: Smeta im što je gradska vlast odgovorna prema građanima

Politika

MARJANOVIĆ: Smeta im što je gradska vlast odgovorna prema građanima

Podeli vest

Zamenik šefa odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Radoslav Marjanović ocenio je da je očigledno da predsedniku opštine Stari grad Marku Bastaću i Draganu Ðilasu smeta što grad Beograd insistira da se isprave svi nedostaci na kolovozu na Trgu Republike i da se to uradi o trošku izvođača radova

 

Marjanović smatra da Ðilasu i Bastaću to smeta jer se upravo na tom primeru vidi da je gradska vlast predvođena SNS, za razliku do njih, odgovorna prema svakom dinaru grada Beograda i Beograđana.

Navodi da su u vreme Dragana Ðilasa dodatni radovi i ispravke samo na mostu na Adi plaćeni 39 miliona evra iz budžeta, a da je Bastać, kako kaže, uspeo da finansijski upropasti SRPC "Milan Gale Muškatirović" napravivši dug od preko 100 miliona dinara, kao i da je iz budžeta opštine potrošio 167 miliona dinara na firme za čišćenje preko kojih, navodi on, plaća odbornike i aktiviste.

SNS će, kaže, nastaviti odgovorno da upravlja novcem građana Beograda i realizuje brojne infrastrukturne projekte.

Bastać je ranije danas zatražio da se građanima obezbedi uvid u knjige nadzora kako bi se "tačno utvrdilo ko je kriv za materijalnu štetu koju trpe na svojim prevoznim sredstvima".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija