• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.09.2019

22:32

DEMOKRATE UVELE IZVRŠITELJE, A DANAS BI DA IH UKINU! Nacionalna avangarda opoziciji: Da li ste večeras gipsali sve kancelarije javnih beležnika, ili ste preskočili one kod kojih ste zaposlili uže članove familija?!

Politika

DEMOKRATE UVELE IZVRŠITELJE, A DANAS BI DA IH UKINU! Nacionalna avangarda opoziciji: Da li ste večeras gipsali sve kancelarije javnih beležnika, ili ste preskočili one kod kojih ste zaposlili uže članove familija?!

Podeli vest

Udruženje „Nacionalna avangarda“ ističe da je teško izmeriti stepen apsurda ideje da ljudi, koji su upravo uveli javne izvršitelje u pravni sistem Srbije u vreme dok su bili na vlasti, danas organizuju akcije gipsanja Komore izvršitelja Srbije

- Nejasno je zašto nas je Demokratska stranka pre sedam godina dok je vladala uveravala da su javni izvršitelji tekovina EU i da su neophodni Srbiji, a danas bi svi oni koji su bili njeni visoki funkcioneri u to vreme da ukidaju izvršitelje.

- Svi odlično pamtimo da su prvi javni izvršitelji u Srbiji stupili na dužnost 31. maja 2012. godine, da su ih imenovali tadašnji funkcioneri na vlasti iz redova DS i da su štaviše polagali zakletvu tadašnjoj DS ministarki pravde Snežani Malović. Pamtimo i da su za javne izvršitelje birani samo kadrovi bliski DS-u i to po minimalni kriterijumima, kako je to tadašnji zakon predviđao i to naravno zakon koji je doneo DS. Kako su u to vreme govorili bili su jako ponosni na ove efikasne profesionalce.

TI PRIČAŠ O STRUČNOSTI?! Marjanović reagovao na izjave Marka Bastaća: Tvoju sposobnost smo videli u slučaju "Milan Gale Muškatirović"!

 

Svi ti tada birani izvršitelji i danas su na svojim radnim mestima i rade isti izvršiteljski posao kao i tada, uključujući i tada biranu za izvršitelja Aleksandru Trešnjev, koja je danas i na čelu Komore izvršitelja.

Otuda kada danas bivši funkcioneri istog tog DS-a, razasuti u raznorazne nove partije, organizuju akciju gipsanja izvršiteljske kancelarije, normalan čovek mora da se zapita – koliki je to apsurd! Da li vi to danas gipsate praktično sami sebe i svojih ruku delo? Kako to da danas gipsate efikasne profesionalce koje ste sami birali?

Upućeniji bi vas opet pitali i da li drage naše bivše demokrate, danas okupljene u Savez za Srbiju, mislite da zagipsati sve izvršiteljske kancelarije ili ćete ipak možda preskočiti one u kojima ste zaposlili svoju braću i druge članove porodice?


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 4 godine

To je uz notare najveće zlo u Srbiji. Mašina za otimanje para od siromašnih a ne bogatih.

Milos

pre 4 godine

Цела њихова политика је лицемерје, лаж и безобразлук! За сву штету коју су наносили држави нападају ову власт! То је велики безобразлук!

Lela

pre 4 godine

Drzava pokusava da omoguci svim gradjanima koji hoce da rade i sasvim pristojno zive da to i mogu.Naravno tesko je da svako trazi da radi bas u svojoj struci ima toliko poslova i zanimanja kojim moze da se bavi odredjeno vreme dok se ne oslobodi neko mesto za njegovu kvalifikaciju.Ali ljudi ne smemo dozvoliti da oni koji mogu da rade oni nece a hoce lepo da zive i prave dugove a onda su im krivi izvrsitelji.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija