• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.09.2019

17:19

Članica GO SNS Ivana Tomić-Ilić: Kukavički napadi na oca ministra Stefanovića zapravo su udar na predsednika Vučića!

Politika

Članica GO SNS Ivana Tomić-Ilić: Kukavički napadi na oca ministra Stefanovića zapravo su udar na predsednika Vučića!

Podeli vest

Povodom optužbi da je otac ministra policije Nebojše Stefanović povezan sa firmom koja trguje oružjem i naoružava države pod sankcijama, reagovala je članica GO SNS-a, šefica voždovačkih naprednjaka i članica Veća opštine Voždovac, Ivana Tomić - Ilić

- Dragan Đilas i njegovi pajtaši iz interesne grupacije koju nazivaju Savez za Srbiju i predstavljaju “opozicijom”, opet su podlo i kukavički, u svom već prepoznatljivom stilu, napali predsednika Srbije, Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku, ovog puta preko ministra unutrašnjih poslova i potpredsednika SNS-a i Vlade Srbije, Nebojše Stefanovića - navela je Tomić u saopštenju dostavljenom medijima.


Ona je istakla da su Dragan Đilas i njegovi plaćeni “novinari” ponovo,u nedostatku argumenata protiv vlasti, posegli za onim u čemu su najbolji, a to je fabrikovanje laži o članovima porodice ministra Stefanovića.


- Posle porodice predsednika Vučića, posle bezočnih napada na njegovu decu, posle uhođenja supruge i tek rođene bebe, brata ministra finansija Siniše Malog, sada je na redu otac Nebojše Stefanovića. Sramno je ovo čime se oni služe sa samo jednim ciljem, a to je po svaku cenu srušiti Aleksandra Vučića i destabilizovati Srbiju kojoj je posle dvadeset godina njihovog čerupanja, vraćen ugled u svetu, a građanima dostojanstvo - navodi se u saopštenju.

(FOTO/VIDEO) OVAJ SNIMAK POTVRĐUJE SVE: Dragan Đilas finansira upad u rektorat!


Tomićeva je poručila liderima Saveza za Srbiju da su oni poslednji koji bi trebalo da pozivaju tužilaštvo da ispituje navode koje su sami plasirali u svojim medijima.


- Prošlo je vreme kada ste vi preko svojih medija i svojih institucija koje ste privatizovali, i hapsili i sudili. Zbog toga su vam građani i presudili na izborima i zbog toga ste svedeni na nivo statističke greške.I nakon ovog poslednjeg napada na porodicu ministra Stefanovića potpuno je jasno i objašnjivo vaše zalaganje za bojkot izbora, i to građani treba da znaju. Savez za Srbiju nema program, nismo čuli ni jedan plan za ekonomski razvoj Srbije, ni jednu ideju kako rešiti problem Kosova, i logično je to što ova interesna sekta zagovara bojkot izbora.

MIRKOVIĆ: SzS može da predloži u Skupštini grada sve ideje!


Njihov program su vređanje i pretnje ženama, pozivi na linc i silovanje predsednikove dece ili kao u poslednjem slučaju izmišljene afere o švercu oružja oca ministra policije. Njihova koalicija zasniva se na mržnji prema Aleksandru Vučiću i želji da se dokopaju vlasti da bi sisali novac iz državnog budžeta - navela je Tomić u saopštenju i istakla da i članovi Srpske napredne stranke, i svi normalani ljudi, mogu jedino da se zgroze nad ovakvim načinom obračunavanja sa političkim protivnicima.


- Najoštrije osuđujem svaki vid napada na bilo čiju porodicu, a naročito ako je to deo šireg plana za destabilizaciju Srbije. Kod Srba je porodica svetinja, ali onaj koji ne poštuje svoju porodicu, i tuče ženu, ili tasta, ne zna šta to znači, i takvi bahati, osioni i podli ljudi nikada više neće voditi Srbiju! - poručila je poverenica OO SNS Voždovac.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija