• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

19.09.2019

16:20

(VIDEO) VESIĆ: Za prevaranta Đilasa Kosovo odavno nije deo Srbije! Srbima sa Kosova sad nudi plan, a evo šta im je poručivao ranije!

Politika

(VIDEO) VESIĆ: Za prevaranta Đilasa Kosovo odavno nije deo Srbije! Srbima sa Kosova sad nudi plan, a evo šta im je poručivao ranije!

Podeli vest

Licemer i prevarant Dragan Đilas danas nudi “plan za Kosovo”. Evo kako je taj isti Đilas, tada predsednik DS i gradonačelnik Beograda, 18 marta 2013. godine nudio plan za Kosovo i poručivao Srbima da “treba da se isele”, rekao je Vesić

Prema njegovim rečima, Đilasov plan je da Srba više nema ništa na Kosovu, i da mu se zato koalicija zove Savez za Kosovo, a ne Savez za Srbiju: 

- Za njega Kosovo odavno nije u Srbiji. Samo što Srbima koje je nameravao da iseli sa Kosova nije nudio da se usele u njegove nekretnine, a ima ih u vrednosti od 25 miliona prema sopstvenoj prijavi Agenciji za borbu protiv korupcije - naglasio je Vesić.

(FOTO) MA ŠIROKO! NARODE, GLEDAJ KAKO SE ŽUTI TAJKUN BAHATI! Đilas pratio Svetsko prvenstvo u košarci, pa prošetao Kineskim zidom!

 

On je dodao da Srbima na Kosovu Đilas nije ni ponudio da izgradi nešto od 619 miliona evra koliko su njegove firme imale prometa u vreme dok je bio na vlasti.

- E, to je Đilas - upozorio je Vesić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Danijela

pre 4 godine

Koji je to lika, on bi iseljavao Srpski narod sa Kosova. Jest mu plan bio a sigurno i sadasnji plan nije ništa bolji. Uvek je bio protiv naroda i kad je bio gradonačelnik. Ne ponovilo se više. Uvek je išao i radio protiv Srpskog naroda, narod doveo do prosijačkog štapa.... Odustani Đilase nemaš pojma o politici.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija