• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.09.2019

17:37

(FOTO/VIDEO) BLOKADA REKTORATA U REŽIJI VELIKOG BRATA! Evo kako je Đilas sa "studentima" zauzeo zgradu!

Politika

(FOTO/VIDEO) BLOKADA REKTORATA U REŽIJI VELIKOG BRATA! Evo kako je Đilas sa "studentima" zauzeo zgradu!

Podeli vest

Blokara zgrade rektorata počela je pre sedam dana, i još traje

Prva informacija bila je da su studenti upalu u zgradu i da su je zauzeli, ali ipak istina je bila drugačija.

Već prvog dana postalo je jasno da su zgradu Rektorata zauzeli predstavnici udruženja "1 od 5 miliona"!

Foto: Alo.rs

Drugog dana Đilasove "studente" posetio je Srđan Milojević, visoki funkcioner Saveza za Srbiju, kako bi im doneo hranu i instrukcije.

Ubrzo potom, došao je i predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac.

Foto: informer

Tada je definitivno postalo jasno da "Veliki brat" instruira ove proteste.

Kada su razotkriveni, opustili su se i krenuli da Rektorat pretvaraju u sedište stranke. 

SERGEJ POD STARE DANE POSTAO "STUDENT"! Trufunović neće da mu Đilas mazne ceo kolač pa i on upao u Rektorat!

 

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović još jedan je opozicioni političar koji je kročio u blokiranu zgradu Rektorata Beogradskog Univerziteta. Pošto nije student, a ovo je navodno studentski protest, jedini razlog što je Trifunović kročio tamo gde mu nije mesto je da mu Đilas, Boško i Lutovac ne ukradu ceo politički kolač.

Foto: Informer

A možda je Sergej načuo da su pljeskavice koje u zgradu Rektorata neprestano donose Đilasovi operativci Srđan Milivojević i Branko Miljuš, odlične pa je svratio na klopu.

 

Među "studentima" koji su blokirali rektorat nalazi se i Srđan Marković, poznatiji kao Marsovac. Reč je o muškarcu od 31 i jednu godinu koji je studije mogao da završi pre sedam, osam godina i koji zloupotrebljava svoju poziciju u političke svrhe. 

Foto: printscreen

Nakon "marsovca" u rektorat je počeo da dolazi i Đilasov prvi operativac Branko Miljuš koji je posao dostave hrane za "studente" preuzeo na sebe!

Foto: Printscreen TVIN

Kada su videli da je Đilas uspeo da zauzme rektorat, pristalice Dveri sa svojim vođom Boškom Obradovićem su mu se priključile.

Foto: Informer

Ubrzo potom, Đilasovci operativci Marko Dimić i Aleksandar Korolija viđeni su kako iznose smeće iz zgrade. 

Foto: Informer

Branko Miljuš svaki dan je dolazio i "studentima" donosio hranu, pa je postalo jasno da Đilas, "Veliki brat", od rektorata pravi stranački odobor. 

Foto: Informer

Dakle, blokada rektorata je u režiji "Velikog brata". Đilas se izgleda igra rijalitija, pa želi da uništava sve redom, kao što je onomad svojim projektom "Veliki brat" uništio deo Košutnjka, koji je pretvorio u ruglo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija