• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

23.09.2019

10:55

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Opozicija želi da izazove haos da bi SPREČILA IZBORE! Njihovo bahato ponašanje je SLIKA I PRILIKA ŠTA BI SE DESILO DA DOĐU NA VLAST KOJU TOLIKO ŽELE!

Politika

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Opozicija želi da izazove haos da bi SPREČILA IZBORE! Njihovo bahato ponašanje je SLIKA I PRILIKA ŠTA BI SE DESILO DA DOĐU NA VLAST KOJU TOLIKO ŽELE!

Podeli vest

Opozicija uvek preti poštenim ljudima i novinarima, oni nemaju drugačiju retoriku i politički program, kazao je Vučićević gostujući na TV Pink.

Državni organi morali bi da pokrenu istragu u slučaju Vuka Jeremića, lidera Narodne stranke koji je osnovao paralelnu organizaciju u SAD - Friends of the Center for International Relations, kako bi izbegao plaćanje poreza, kazao je urednik dnevog lista "Informer" Dragan J. Vučićević gostujući u Novom jutru na Pink televizije.

Kako on tvrdi, Jeremiću su mnoge strane organizacije uplaćivale veliku svotu novca na račune.

- Vuk Jeremić ima stotine miliona evra na svojim računima, i nikada nije hteo da otkrije otkud te pare. Njemu su razne kineske fondacije uplaćivale novac, postoji veliki spisak firmi koji su njegovi donatori. Kada to pogledate, shvatite da se ne zna ko i zbog čega njemu uplaćuje pare - kazao je Vučićević, ističići da je Jeremić najviše para zaradio dok je bio generalni sekretar UN. Vučićević podesća da je poslovanje predsednika Narodne stranke bilo zanimljivo i svetskim istraživačkim novinarima.

Foto: Printscreen TV Pink

- Kineski, istraživački novinar je radio priču o njemu i dokazao kako on posluje - ističe Vučićević.

Kako je rekao, više od tri miliona evra, preko raznih institucija, uplaćeno je Vuku Jeremiću na račun, bez ikavog objašnjenja.

- Njemu je Patrik Ho to sve uplaćivao. Ne očekujemo više nikakvo objašnjenje od Jeremića, jer njegova strategija je da ćuti i da se sve zaboravi - kazao je urednik Informera, koji kaže da Vuk Jeremić nikada nije objasnio otkud njemu toliki novac na računima.

- Ozbiljan političar, koji pretenduje da bude vlast, ne može da krije izvore svog finansiranja. Nije moguće da bilo kome nađete toliki novac na računima, a da on to ne obajsni - ističe Vučićević.

Prema njegovim rečima sve što se dešava u Srbiji je pokušaj pravljenja haosa u državi.

- Oni su zauzeli Rekotart BU. Upali su i zauzeli zgardu, onda im je (Branko) Miljuš odneo pljeskavice, pa je onda došao i Sergej Trifunović kome tamo nije mesto. A na sve to Marija Bogdanović kaže da je predsednik Vučić narušio autonomiju Beogradskog univerziteta jer je izjvaio da ga ne zanima doktorat Siniše Malog. Šta je tu narušavanje autonomije univerziteta - čudi se Vučićević.

(FOTO/VIDEO) BLOKADA REKTORATA U REŽIJI VELIKOG BRATA! Evo kako je Đilas sa "studentima" zauzeo zgradu!

Razgovor Dragana Đilasa i saobraćajca koji je vođen 2005. godine u vreme kada je Đilas bio šef kancelarije tadašnjeg predsednika Republike Borisa Tadića, pokazao je koiko se Đilas zapravo ponaša bahato. 

- To što mu naplaćuje policijac u to vreme je oko dvadesetak evra. To za njega nije ništa. Ni jedan političar se ne ponaša ovako bahato. Ovo nije bila tema ni u jednom mediju. Kako je moguće da niko ne reaguje na Đilasovo ponašanje. On misli da je gospodar života i smrti - kazao je on.

 

 

Vučićević je podsetio da to nije prvi put da predsednik Stranke slobode i pravde preti ljudima, u još jednom slučaju policajcu, isitčući da će uraditi sve da ti ljudi ostanu bez posla.

- Burka bio, bruka ostao. Đilas kakav je bio 2005. sada je još gori. On se ponaša kao vođa rulje. Dozvoljavaju sebi ono što je svuda zabranjeno. Probajte ovako da se zaletite na policajca u Parizu, završićete u zatovoru. On je oboleo od mesijanskog kompleksa, misli da svet postoji samo zbog njaga - kazao je Vučićević.

Foto: Printscreen TV Pink

Saslušanje bliskog saradnika lidera Dveri Boška Obradovića, izvesnog Dejana Vulićevića, koji je u septembru 2017. tokom protesta ispred televizije Pink napao novinarke ove medijske kuće i pesnicom udario u glavu Gordanu Uzelac ima svoj nastavak priče. Vulićević je nedavno nastavio da preti novinarkama kada se susreo sa njima u holu suda. Vučićević ovo ponašanje komentariše rečima da je njihovo ponašnje u ovakvim situacijama njihova prava slika.

- To je njihova slika i prilika. Oni uvek prete šta će se desiti kada oni navodno dođu na vlast - komentariše ovaj događaj Vučićević.

POGLEDAJTE KOMPLETNO GOSTOVANJE DRAGANA J. VUČIČEVIĆA NA TV PINK:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 4 godine

Emisiju sam odgledala pre dva-tri minuta. Poštovanje i hvala gospodinu Vučićeviću i poštovanje i hvala ostalim iz ,,Informera'' za raskrinkavanje žutih i ostalih iz tzv. opozicione elite - jer to što radite je, ustvari, vaša borba za dobrobit Srbije i svih njenih poštenih građana.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija