• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.09.2019

14:10

MIRKOVIĆ: Teror SzS nezapamćen na političkoj sceni u Srbiji!

Politika

MIRKOVIĆ: Teror SzS nezapamćen na političkoj sceni u Srbiji!

Podeli vest

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini grada Aleksandar Mirković osudio je danas okupljanje pristalica Saveza za Srbiju ispred stana u kome živi zamenik gradonačelnika Goran Vesić s porodicom i istakao da je to još jedan pokazatelj kakvim se metodama služe oni kojima je, kako kaže, isključivo stalo da opet dođu na vlast

 

Mirković je ocenio da takav vid "zlostavljanja i terora" političkih neistomišljenika nije zapamćen na političkoj sceni u Srbiji.

- Ako je Dragan Ðilas mislio da će na ovaj način uplašiti Gorana Vesića ili bilo koga od nas, da ne postavljamo pitanje kako se obogatio, grdno se prevario - kazao je Mirković na konferenciji za novinare ispred Starog dvora.

Kako je rekao, nije prvi put da Ðilasovi sledbenici dolaze ispred Vesićeve kuće i postavio je pitanje šta je sledeće.

- Da li će Ðilas ponovo platiti još nekoga, pa će nam sledeće nedelje upadati po stanovima, samo zato što postavljamo ključno pitanje - kako je Ðilas od tri propale firme iz Češke i 74.000 evra, koje je doneo u Srbiju, danas u poziciji da ima čak 25 miliona evra, samo u nekretninama - kazao je Mirković.

Ocenio je da se kontinuirano nasilje SzS-a ponavlja iz dana u dan i dodao da su ispred Starog dvora Boško Obradović, Nikola Jovanović, Marko Bastać i njihovi sledbenici napali žene zaposlene u gradskoj upravi i da im nisu dozvolili da izađu iz zgrade.

- Upad u RTS sa motornom testerom, napad na novinarke TV Pink, napad na žene i pokušaj fizičkog obračuna sa svakim ko postavi pitanje i ko nije saglasan sa njihovom politikom, dovoljni su razlozi da budete ugroženi i izloženi napadu - kazao je Mirković i naglasio da to nije dobro i da nije normalno.

Pozvao je lidere SzS-a, Dragana Ðilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića da ''''spuste strasti'''' i da se vrate u gradski parlament i tamo argumentovano diskutuju o čemu god žele.

- Parlament je jedino mesto da raspravljamo i polemišemo i da se tu kaže sve što se ima. Ovakve metode su nedopustive - poručio je Mirković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nikola

pre 4 godine

Djilas da vrati pare gradjana Republile Srbije

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija