• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.09.2019

20:48

(VIDEO) TA BITANGA OD ĐILASA OVO RADI VEĆ KO ZNA KOJI PUT! Željko Mitrović odgovorio na laži lidera Saveza za Srbiju: Politički život Srbije se mora očistiti OD LAŽOVA I BITANGI!

Politika

(VIDEO) TA BITANGA OD ĐILASA OVO RADI VEĆ KO ZNA KOJI PUT! Željko Mitrović odgovorio na laži lidera Saveza za Srbiju: Politički život Srbije se mora očistiti OD LAŽOVA I BITANGI!

Podeli vest

Posle objavljivanja snimka na kome se čuje kako Dragan Đilas preti saobraćajnom policajcu zato što ga je zaustavio zbog učinjenog prekršaja novinari su u više navrata od njega pokušavali da dobiju potvrdu da li je snimak autentičan. Đilas je i na konferenciji za medije SzS odbio da odgovori da li je on čovek koji je policajcu pretio otkazom već je umesto toga optužio Televiziju Pink da državi duguje 25 miliona evra

Na optužbe lidera Saveza za Srbiju reagovao je i vlasnik TV Pink, Željko Mitrović koji je istakao da ovo nije prvi put da Đilas iznosi laži na račun "ružičaste" televizije.

- Ta bitanga lažovska od Đilasa radi ovo već ko zna koji put. Umesto da odgovori na pitanje novinara da li je autentičan snimak, da li je autentičan glas na snimku gde on preti policajcu koji samo vrši svoju dužnost da će ostati bez posla i pritom se ophodi prema njemu kao da je čovek sa ulice, a ne uniformisano lice koje samo radi svoji posao, on izmišlja i bavi se lažima - naveo je Mitrović.

- On je danas rekao da nam je 13 miliona poreza oprošteno. Javni podaci su svima dostupni i pokazuju da ne dugujemo ni jedan jedini evro poreza ni jednoj od državnih institucija. Samo u prethodnih 12 meseci smo platili 1,7 milijardi dinara poreza po različitim osnovama – što PDV, što po zaposlenima, što poreza po odbitku, što mog ličnog. To znači da mi u ovom trenutku ne dugujemo ni jedan jedni dinar poreza -  precizirao je Mitrović. 

Vlasnik Pink televizije je istakao da novac koji je dobijen od banaka vraćaju.

Foto: Printscreen TV Pink

- Novac koji smo dobijali od banaka je novac koji vraćamo. AOF je samo jedna banaka i on ne kaže da je svaki put novac vraćen, i ako je podignut neki novi zajam ili kredit on je uvek sa visokim kamatama plaćen i uvek vraćen - istakao je Mitrović.

- Bojim se da je sve više i više tih informacija koje su lažne. Što se više približavamo izborima sve će više biti tih lažnih infomracija. To jedan od razloga što mi te ljude ne zovemo na našu televiziju jer nećemo da od ove televizije napravimo nekakvo tviter igralište u kome je fejk isključivi oblik političke borbe - rekao je Mitrović.

Sa liderom Saveza za Srbiju vlasnik TV Pink ima nekoliko suđenja.

- Mi imamo nekih desetak suđenja, ali je ovo prvi put kada ćemo mi njega tužiti zato što je ovo sada prevazišlo svaku meru. On zna da mi ne dugujemo porez. On ima vrlo dobre, vrlo precizne informacije i mi ćemo ovog puta da ga tužimo pa neka dokaže na sudu. Mi ćemo na ovome insistirati u sledećih nekoliko meseci dok god ovo ne isteramo do kraja - kazao je Mitrović.

- Neko ko vas tako gnusno optuži da dugujete nekakav novac državi to može biti neko nema nikakvih stvarnih i ozbiljnih ambicija da učestvuje u političkom životu Srbije. Politički život Srbije se mora očistiti od lažova i bitangi - dodao je vlasnik Televizije Pink.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milos

pre 4 godine

Тешко да се може уништити амброзија и остали коров! Он је јако отпоран!

SS

pre 4 godine

Hoćeš majstore da izgubiš još jednu sudsku parnicu protiv njega i da mu platiš.Bolje ćuti,pidvi rep i kuliraj.Vlast je uz tebe,a njemu ne mogu ili neće ništa,bar nanogicu za krađu da mu stave,ako su u pravu.Kome sad verovati,budimo realni.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija