• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TANJUG

25.09.2019

21:54

FUNKCIONERI SNS OSUĐUJU OBRADOVIĆEVE PRETNJE! Vesić: Ovaj bahati fašista upravo služi da preti novinarima!

Politika

FUNKCIONERI SNS OSUĐUJU OBRADOVIĆEVE PRETNJE! Vesić: Ovaj bahati fašista upravo služi da preti novinarima!

Podeli vest

Povodom pretnji lidera Dveri Boška Obradovića upućenih glavnom i odogvornom uredniku lista “Informer” večeras je, uz osudu, reagovalo nekoliko funkcionera SNS

Obradović je na Tviteru napisao da glavnom i odgovornom uredniku lista "Informer" "zatvore ne gine".

- To razumi kao politički stav i predizborno obećanje iza koga svi stojimo.Misliš li da će Vučić te primi u avion kojim bude pokušao da beži iz Srbije?Misliš da ćeš se izvući posle svih laži i zla kojim si zagadio Srbiju - napisao je Obradović.

Član Predsedništva SNS Goran Vesić kaže da ga takvo ponašanje ne čudi.

- U Đilasovom i Šolakovom političkom Diznilendu za smenjivanje Vučića ovaj bahati fašista služi upravo da preti novinarima koji ne rade kako Đilas i Šolak misle da treba. Uskoro će početi da preti i ubistvima jer su mu šefovi malo nervozni - rekao je Vesić, dodajući on nije jedini nasilnik u toj koaliciji, misleći na Ðilasa.

Vesić, međutim, ističe da oni sve znaju, i koga će da hapse, i koga će da prebiju, samo ne znaju kako će da izađu na izbore gde se jedino osvaja vlast.

- A za te izbore nemaju ni program, ni glasače. Zato beže od izbora kao đavo od krsta i žive u svojoj virtuelnoj stvarnosti - zaključio je on.

Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić kaže da SzS preko Obradovića preti da će zatvarati nepodobne novinare, političke protivnike proterivati iz zemlje, namenivši takvu sudbinu pre svega Aleksandru Vučiću i onima koji su podržavaju njegovu politiku pristojne i uspešne Srbije, ali da im na tom putu stoj narod Srbije.

- Srbija bira Aleksandra Vučića, slobodu, radost, pošten rad i budućnost, a obožavatelji zločinaca, aveti iz najmračnije prošlosti i pohlepne derikože spremne na sve - sa tom Srbijom nemaju baš ništa zajedničko - naveo je on.

Potpredsednik Glavnog odbora Milenko Jovanov kaže da je Obradović uputio najstrašniju fašističku pretnju ikada u Srbiji, što zahteva odgovor i osudu svih koji žele da Srbija bude slobodna i demokratska država.

- Nakon što su njegove siledžije tukle novinarke Pinka, nakon što je sa svojim gorilama naoružanim motornim testerama upadao u RTS i maltretirao novinare i zaposlene, Obradović bi sada da hapsi i zatvara novinare koji ne pišu onako kako on želi.To je Srbija kakvu fašista Obradović sanja, to je Srbija kakvu bi, po njegovim rečima, želeli i Đilas, Lutovac i Jeremić, ali je takvu nikada neće videti".

Oglasio se i šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković koji kaže da su najnovije fašističke pretnje Obradovića samo su kap u moru dokaza koliko on u želji da se dočepa vlasti i fotelje, ne bi i neće prezati ni od čega.

- Od čoveka koji organizuje prebijanje novinarki, koji napada žene gde stigne samo zato što ne misle kao on i od čoveka koji poziva da se kamionom zgaze policajci dok obavljaju svoj posao, sve se može očekivati, ali je konačno vreme da za sve što čini i odgovara kaže Mirković, navodi se u saopštenju.

Njegove pretnje, kaže Mirković, nisu ništa drugo do odrađivanje dobijenih para od Đilasa i Jeremića i pokušaj da se uz pomoć para pokradenih od građana Srbije izazove haos i nasilno dođe na vlast.


Tagovi:

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija