• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.09.2019

17:56

BOŠKOV I ĐILASOV PROMOTER PORUČIO: Kosovo mora da dobije sve, a SRBIJA NIŠTA!

Politika

BOŠKOV I ĐILASOV PROMOTER PORUČIO: Kosovo mora da dobije sve, a SRBIJA NIŠTA!

Podeli vest

Janko Baljak poručio je da bi Kosovu dao i "tri stolice u Ujedinjenim nacijama"

- Dao bih i tri stolice Kosovu u Ujedinjenim nacijama, ako bi to donelo mir, stabilnost na duge staze i pomirenje dva naroda - izjavio je Janko Baljak, jedan od najvatrenijh promotera protesta pod vođstvom Dragana Đilasa i Boška Obradovića.

On je rekao da rešenje kosovskog pitanja nije moguće bez jakih posrednika iz međunarodne zajednice.

- Sa neke pravne strane, ne vidim nikakav problem da Kosovo ima i tri stolice u UN - dodao je Baljak.

Kada je reč o načinu rešavanja problema Kosova, on daje prednost međunarodnoj konferenciji, jer smatra da dijalog predugo traje i da se godinama tapka u mestu.

Foto: Printscreen Twitter

- Menjaju se vlade i pregovarači, neprestano su u izbornom ciklusu ili jedna ili druga strana, a to koči dijalog - predočio je Baljak.

Prema njegovim rečima, referendum o Kosovu bio bi pravična i normalna stvar, jer bi građani trebalo da iskažu mišljenje i ispolje odgovornost.

Baljak je jedan od predvodnika protesta koje organizuje opozicija u Beogradu, a na društvenim mrežama redovno poziva ljude na ulice.

BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 4 godine

Kada će već jednom ova domaćeizdajnička banda biti pohapšena ? ? ?

Duško

pre 4 godine

Nekad ih puštali napolje samo prvog vikenda u mesecu, sada ih puštaju svaki čas i ne daju im tabletice "za poneti", pa luduju li luduju.

milan

pre 4 godine

taj bljak je kao i njegov brat koji je krao svoju firmu a zove se dusko baljak to su otpadnici postene srbije

Mikac

pre 4 godine

Referendum svakako da ali na celoj teritoriji Srbije. Pa kako narod odluci. Zamislite da se referndumi po okruzima o otcepljenju sprovode u Nemackoj, Frqncuskoj, Spaniji ili Italiji. U tim zemljama je to nezamislivo ali po njima to moze u Srbiji jer odgovara njihovim interesima.

nik

pre 4 godine

nek ode da zivi u pristinu,,na jedno 3 meseca pa d vidimo kako ce posle deliti stolice,

Kalimero

pre 4 godine

Na žalost mnogo je takvih u Srbiji koji bi za šaku dolara i pune džepove prodali i oca i majku a ne svoju zemlju. Naravno da oni nikad na izbore ne izlaze samostalno niti imaju više od jednog autobusa pristalica nego se šlepuju i kriju uz veće stranke i žive od džabalebarenja i lelemudanja.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija