• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.09.2019

13:30

DŽABA I REKTORKA I PROFESORI! "Utisak nedelje" Olje Bećković gledalo samo 197.000 ljudi, dok je "Hit tvit" Verice Bradić pratilo čak 1.336.780 gledalaca!

Politika

DŽABA I REKTORKA I PROFESORI! "Utisak nedelje" Olje Bećković gledalo samo 197.000 ljudi, dok je "Hit tvit" Verice Bradić pratilo čak 1.336.780 gledalaca!

Podeli vest

Utisak nedelje autorke Olje Bećković koji se emituje na Šolakovoj "Nova S" sinoć je gledalo samo 197.000 ljudi, dok je istovremeno emisiju "Hit tvit" Verice Bradić na TV Pink pratilo čak 1.336.780 gledalaca, što je gotovo sedam puta više!

Ni pompezno najavljivana gošća, rektorka Beogradskog univerziteta Ivanka Popović, ni ugledni profesori Vladan Kuzmanović i Danijel Sinani, nisu sprečili strmoglavi pad gledanosti Oljinog utiska.

Gledaocima je očigledno bilo mnogo zanimljivije da gledaju i slušaju polemiku vlasnika TV Pink Željka Mitrovića sa liderom LDP Čedomirom Jovanovićem i direktorom Ipsosa Markom Uljarevićem u emisiji Hit tvit.

A možda je gledaocima jednostavno dosadio davno prevaziđeni koncept Bećkovićkinog "Utiska".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DS

pre 4 godine

Bečkovićka,a i njena stogodišnja emisija su prevaziđene,zastarele sa vremenom i idejama,madani ova RTS Bradućka nije na nivou.

Vlado

pre 4 godine

Ljudi šta vam je? Kakav je Bećkovićka novinar? Da ne nosi to prezime, ne bi uređivala ni zidne novine u mesnoj zajednici!

zoran miljkovic

pre 4 godine

СВАКОМ НОРМАЛНОМ ЈЕ ЈАСНО, ДА СВАЧИЈА ДИПЛОМА МОЖЕ И ТРЕБА ДА СЕ ПРОВЕРИ,ЧИМ ПОЧНУ ДА БРАНЕ ПРОВЕРУ,ТУ ДЕБЕЛО СМРДИ,ДА СМО ДРЖАВА ТО БИ ДО САДА БИЛО ОДМАХ УРАЂЕНО,али има изгледа много фалш(купљених) диплома и доста у врху власти,ВАЉДА ЈЕ ТО ПРОБЛЕМ.

Vladimir

pre 4 godine

Prosto je neverovatno koliko ste opterećini Bećkovićkom,isto kao i Vesić sa Đilasom,,očigledno da su vam oni najveći problem

Saradžogla

pre 4 godine

Istina je ovo ... TV Pink je gledalo 765442 a Olju Bećković 3233441 gledalaca!Kako ovo znam?Pa,bre,rek'o mi čovek!Išao je po Srbiji i tajno brojao! Zakleo se u majku da je zaista brojao..

sb

pre 4 godine

Da bi smo mogli realno sagledati gledanost, trebalo bi uključiti i generalnu gledanost TV Pink i Nove S. Verovatno ćemo dobiti sličan ili možda čak i veći odnos gledanosti, tako da bi se moglo zaključiti "Da u tom grmu leži zec".

El Baja

pre 4 godine

Utisak nedelje se emituje samo na kablovskoj mreži SBB. A Bradićkin hit-tvit na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Pametnom je dosta.

Alo alo

pre 4 godine

Neka dozvole da se na kabluovskoj gleda TV kanal na kojem je Utisak nedelje, pa onda neka mere gledanost Oljinog Utiska. Lako je Mitroviću i njegovom Pinku, kad je "zaposeo" 1/3 raspoloživog kablovskog fonda! Ja jedino gledam N1, najrealniju televiziju. Gledaćuje sve dok postoji i dok se ne oslobodi kompletan medijski prostor. Nadam se i verujem da će to biti uskoro!

sramota

pre 4 godine

Svaka cast televiziji pink na velikoj gledanosti. Ali to sto su tri redovna profesora beogradskog univerziteta toliko srozana da jedan Zeljko Mitrovic i Cedomir Jovanovic imaju sedam puta vecu gledanost je bruka i sramota ovog naroda. Poredjenja radi, to je kao da je jedan Dragan Markovic Palma kao bivsi sportista bolji sagovornik za teme o sportu od Novaka Djokovica.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija