• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.10.2019

16:18

SRPSKA LISTA: Glasanjem 6. oktobra iznajmljeni Srbi idu u istoriju!

Politika

SRPSKA LISTA: Glasanjem 6. oktobra iznajmljeni Srbi idu u istoriju!

Podeli vest

Izbori 6. oktobra su referendum o opstanku srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, ali i prilika da glasovima ponosnih Srba, lažni predstavnici srpskog naroda završe u političkoj istoriji, baš tamo gde im je i mesto, saopštila je Srpska lista

"Iznajmljeni Srbi, kojima Priština podriva jedinstvo srpskog naroda, poput Slobodana Petrovića, Nenada Rašića, Rade Trajković, Aleksandra Jablanovića i ostalih, moraju demokratski, kulturno i hrabro na izborima biti onemogućeni da parazitiraju na telu srpskog naroda i zarađuju na muci Srba", navodi se u saopštenju.

SL ocenjuje da je "sramno da Samostalna liberalna stranka vrši strašan teror i maltretira časne Srbe u Kosovskom Pomoravlju, centralnom Kosovu i Metohiji, uz podršku albanskih policajaca", a sve u nadi da će se "Srbi odreći svoje države Srbije, da će šajkaču zameniti nekom belom kapom".

RADA PLJUVALA ŽIVOG OLIVERA, A SADA GA KORISTI U KAMPANJI! Milena Ivanović, udovica ubijenog Olivera, ogorčena zbog zloupotrebe njenog supruga

"Napadi Slobodana Petrovića, Aleksandra Jablanovića, Rade Trajković i Nenada Rašića na srpske institucije, pokušaj da se uz silu maltretiraju bolesni i stari u bolnici u Gnjilanu pokazuju svu bedu i očaj onih koji su prodali veru za večeru", ističe se u saopštenju i dodaje:

"Svaka laž i izmišljotina koje Petrović, Rada Trajković, Rašić, Aleksandar Jablanović i ostali satrapi upute predsedniku Aleksandru Vučiću, direktoru Marku Ðuriću i Srpskoj listi samo pokazuju pravo lice onih kojima smeta jačanje srpske države i podrška kojom Srbija omogućava školovanje, lečenje, rad i razvoj Srbima na Kosmetu".

KONAČNO SU RAZOTKRIVENI! TRAJKOVIĆEVA I RAŠIĆ SVOJ NAROD NAZIVAJU MONSTRUOZNIM I OBRAĆAJU SE NA ALBANSKOM! Antić: Sad je jasno čiju podršku očekuje koalicija "Sloboda"!

SL saopštenje zaključuje upozorenjem da je 6. oktobra "budućnost srpskog naroda u rukama svih građana koji svojim glasom odlučuju da li ćemo opstati na svojim vekovnim ognjištima kao ponosni Srbi, ili kao Slobodan Petrović, ispod skuta albanskih političara iz Prištine".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija