• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TANJUG

04.10.2019

23:07

POLITIČKI TEROR NAD NAŠIM NARODOM! Kancelarija za KiM o privođenju srpskih novinara!

Politika

POLITIČKI TEROR NAD NAŠIM NARODOM! Kancelarija za KiM o privođenju srpskih novinara!

Podeli vest

Privođenjem i maltretiranjem srpskih novinarskih ekipa na Kosovu i Metohiji ne može se sakriti istina o političkom teroru nad našim narodom u južnoj pokrajini, saopštili su večeras iz kancelarije za KiM povodom privođenja novinara Radio Beograda u južnoj Kosovskoj Mitrovici i visecasovnog zadržavanja ekipa Tanjuga i Pinka na administrativnom prelazu Jarinje

- Privremene institucije samouprave u Priština treniranjem sile prema srpskim novinarima javno iskazuju svoj antidemokratski i šovinistički karakter, ali i nameru da Srbe na Kosovu i Metohiji stave pod stakleno zvono i izlože ih informativnoj blokadi - navodi se u saopštenju koje je Kanelarija dostavila medijima.

Priština, kako navode, zeli da serijom incidenata zaplaši srpski narod kako bi umanjila izlaznost na izborima 6. oktobra, a time i broj glasova za Srpsku listu.

- Ponovo poručujemo ekstremistima u Prištini da srpski narod ne može biti pokoleban u rešenosti da se izbori za svoja elementarna prava i da očuva veze sa svojom državom Srbijom, a planere antisrpske kampanje na Kosovu i Metohiji još jednom upozoravamo da u slučaju da smeraju i ozbiljnije provokacije Srbija neće tolerisati organizovano nasilje i ugrožavanje života naših građana u pokrajini - poruka je Kancelarije za KiM.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija