• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs

05.10.2019

11:26

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Sutra se na KiM brani cela Srbija! VAŽNO JE DA SRBI SUTRA SLOŽNO IZAĐU NA IZBORE!

Politika

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Sutra se na KiM brani cela Srbija! VAŽNO JE DA SRBI SUTRA SLOŽNO IZAĐU NA IZBORE!

Podeli vest

Preko Kosova pojedinci žele da sruše vlast u Srbiji. Njih briga samo za nsvoje funkcije, fotelje i džepove, kazao je glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević gostujući u Novom jutru Pink televizije

Na Kosovu je u toku izborna tišina, nakon desetodnevne predizborne kampanje za prevremene parlamentarne izbore i trajaće do nedelje, 6. oktobra u 19 sati kada se zatvaraju biračka mesta.

Predsednik Kosova Hašim Tači odlučio je da se tog dana glasa za novi saziv kosovskog parlamenta, jer je prethodno raspušten nakon ostavke premijera Ramuša Haradinaja.

Glavni urednik dnevnog lista Informer Dragan J. Vučićević je gostujući u Novom jutru Pink televizije rekao je važno da Srbi sa Kosova sutra budu složni, izađu na izbore, glasaju i purže podršku onima koji se bore za njihova prava. 

Kako je on ocenio, to je važno jer je kampanja, sa albanske strane, bila usmerena ka tome da zavade Srbe i da na taj način osvoje pobedu. 

- Očigledno je da je ovo pokušaj nasilnog ponašanja na Kosovu, gde su udruženi Albanci, strani centri moći, ali i neki Srbi koji imaju lični interes. Dovoljno je pogeledati spotove koje je objavila koalicija "Sloboda" na čelu sa Nenadom Rašićem i Radom Trajković - ocenio je Vučićević.

Foto: printscreen

On je podsetio da je Birn prijavio Srpsku listu na Kosovu jer se u spotu izgovara rečenica "Srbija zove". Slogan je, objašnjava Vučićević, ocenjen kao provokacija.

- Sa druge strane kada Rašić na albanskom snimi spot i traži od njih da glasaju za njegovu "Slobodu", niko ne reaguje. On se obraća albancima i traži pomoć da se suprostave Srpskoj listi - objašnjava urednik Informera, dodajući da je Srpska lista nakon prijave Birna kažnjena sa 30.000 evra.

(VIDEO) VUČIĆ POSLE SASTANKA S PREDSTAVNICIMA SA KIM! Zapad i Albanci brutalno pokušavaju da razbiju jedinstvo Srbije, ALI U TOME NIKAD NEĆE USPETI! Svaki glas za Srpsku listu će im to pokazati!

Vučićević takođe upozorava da na Kosovu je, za ljude koji nisu na svom biralištu, mogu da glasaju pismom, ali bez nadzora.

- Na izbore ne mogu da glasaju ljudi koji imaju srpska dokumenta, tačnije dokumenta koje im je izdao srpski MUP. Oni hoće da povećaju broj onih koji će da glasaju za koaliciju "Sloboda" koji je zapravo albanski projekat. Sve su maske pale. Važno je da Srbi sutra na Kosovu glasaju za Srpsku listu. Sutra se na KiM brani cela Srbija - objasnio je Vučićević.

Urednik Informera kaže da je siguran da će na sutrašnjim izborima Srbi da odaberu Srpsku listu, jedinu listu, po njegovoj oceni, koja se bori za svoj narod.

- Albanci žele i da kupuju glasove. Oni odjendom dobijaju neke silne pare, koje dele ljudima po enklavama. Rašić lažno predstavlja Srbe, on želi da glasa za lažnu državu Kosovo, oni su protiv kompromisa i rešenja - objašnajva Vučićević.

Foto: printscreen

Urednik Informera ocenio je da pojedini Srbi na KiM, imaju za cilj samo lični interes, i nemaju nikakvog zanimanja za nacionalni.

- Samo otmi, kradi, laži i trpaj u džepove. Njih Srbija ne zanima, samo da zarade. Napadali su nas da rušimo srpsko jedinstvo, da prozivamo Radu Trajković i na kraju je istina sve što smo govorili. Pogledajte njihov predizborni spot i sve postaje jasnije - naglasio je on.

Vučićević je za Trajković rekao da nije davala podršku Oliveru Ivanoviću, i pored toga što onda to danas tvrdi.

- Preko Kosova pojedinci žele da sruše vlast u Srbiji. Njih briga samo za njihove funkcije, fotelje i džepove. Gde živi Rada Trajković? Na Savskom vencu, predstavlja se lažno kao liderkinja Srba na Kosovu. Sramna je manipulacija ubistvom Olivera Ivanovića. Kada je Ivanović bio u pritvoru, Rada Trajković je davala izjave da niko nije osbođen odgovornosti, implicirajući da je on za nešto kriv. Nikada mu se nije javila na telefonske poteze - objašnja Vučićević počitčko delovanje Rade Trajković na KiM i njenih saradnika.

POGLEDAJTE GOSTOVANJE VUČIĆEVIĆA NA TV PINK:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Saradžogla

pre 4 godine

Vučićeviću,sinko,mani se tih IZANĐALIH parola? Kao ono DA SE SRBIJA BRANI U KNINU!A iz Knina utekli vojno sposobni u Srbiju još dok se samo šuškalo da može biti rata.Još nešto ... U mome komšiluku se naselio u kupljenoj kući raseljeni srbin sa Kosmeta.Ne da bog nikome takvog komšiju. Što neće stari komšija da mu obeća prodaju kuće i placa jer bi se time proširio tri puta ga je pretukao?Ima on još da rasprodaje svojtu na Kosmetu?

Tisina zubati

pre 4 godine

Kazes da je Kosovo sastavni deo Srbije, a na Kosovu je izborna tisina. A ti pricas o izborima.

zoran miljkovic

pre 4 godine

БЛАГО НАМА ПОРЕД ОВАКВИХ ДУШЕБРИЖНИКА ЗА СРБИЈУ,ОВАЈ БРИНЕ САМО ЗА СEБE, да није тако не би раније био уз тајкунe, а сада велики бранитељ Вучића и његове власти. Заборавио је наслов у својим новинама ГОТОВ ЈЕ, толико.

Saradžogla

pre 4 godine

Vučićeviću,sinko,gde je odgovor u vezi renoviranja šabačkog trga?ŠTA JE ISTINA?Širi je od beogradskog ,,kod konja'' a renoviranje je koštalo DVADESET PUTA MANJE?Daleko je brže sređen a lepota je ,,da ti stane pamet''!

Milina

pre 4 godine

Sutra je najvažniji dan za Srbe sa KiM. Izađite masovno i glasajte za Srpsku listu, za Srbiju, za vaše mesto pod Suncem.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija