• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.10.2019

18:59

(VIDEO) PREDSTAVLJAJU SE KAO SRPSKI KANDIDATI, a parlaju šiptarski kao maternji! Nakon Rade Trajković, ŠOKANTAN SNIMAK ĐIALSOVOG KANDIDATA RAŠIĆA!

Politika

(VIDEO) PREDSTAVLJAJU SE KAO SRPSKI KANDIDATI, a parlaju šiptarski kao maternji! Nakon Rade Trajković, ŠOKANTAN SNIMAK ĐIALSOVOG KANDIDATA RAŠIĆA!

Podeli vest

Predstavnik koalicije "Sloboda", Nenad Rašić nakon današnjeg glasanja dao je izjavu na šiptarskom

Đilasov kandidat na kosovskim izborima glasao je jutros, a onda je progovrio na šiptarskom.

Još jedan dokaz da je veći Šiptar od Haradinaja i Tačija, a predstavlja se kao srpski kandidat.

Podsetimo, jutros je i Đilasova prva udarna igla Rada Trajković šokirala sve.

Ona je jutros nakon glasanja izjavila da "treba okončati nasilje Beograda nad onima koji podržavaju druge opcije sem Srpske liste.

Posebno je interesantno koliko prostora Trajkovićevoj i Rašiću daju alabnski mediji, što je još jedan od dokaza da su Đilasovi kandidati za ideju Kosova kao nezavisne države. 

BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovan

pre 4 godine

Pa i predsednik vucic progovorio siptarski pa to informeru nesmeta ,mislim dajte vise preterujete A komentar naravno objaviti necete

Penzioner

pre 4 godine

IZDAJNICIMA oduzeti srpsko drzavljanstvo i svu imovinu po centralnoj Srbiji i Beogradu !!! Radi Trajkovic ODUZETI stan na Vracaru !!!! Drzava Srbija joj dala, DRZAVA SRBIJA moze i treba da joj ga ODUZME !!!! Nek idu u Albaniju, izrodi jedni !!!!

Duda

pre 4 godine

Kod Srba, nazalost, uvek je bilo izdajnika i to ne malo. Ovi na Kosovu i Metohiji su najgori od svih do sada. Kako ih nije sramota onog napacenog naroda na Kosovu i Metohiji.

albanac

pre 4 godine

Toliko ste glupi i primitivni sa vasim komentarima.A iskreno receno i ne cudim se,jer je ovo ciso nacionalisticki list,a to je pokazao i njen vlasnik ne brojeno puta.Vi kritikujete coveka koji govori za vas strani jezik,a mislite da ste veliki srbi zbog toga,ja mogu samo da kazem da vas stvarno sazaljevam jer vasa kultura je ispod svakog ljudskog nivoa.Kao sto mozete da procitate (mada sumnjam da ce onaj vlasnik ovo da objavi)sto me i ne cudi,ali morate priznati da je za vase pojmove neshvatljivo da jedan albanac Ovako govori vas (srpski)jezik,a nije srbin,i nikada ziv to sebi nebi pozeleo. Rasicu svaka cast,jer covek vredi onoliko koliko jezika zna,a vi ucite vas maternji jezik,ako vam i to nije suvisno.Tako se ne gradi sigurno drustvo kad je dvoriste prepuno takvih kao sto ste vi.

47304

pre 4 godine

J nas kad pameti nemamo a lični interesi uvjek na prvom mjestu . To što parla treba mu čestitati i istaknuti ( kad može on Albanski mogu i oni Srpski ). A rešenje , ko da se mi pitamo .

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija