• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

08.10.2019

19:56

ISA MUSTAFA NAJAVIO RAZGOVOR SA KURTIJEM o formiranju postizborne koalicije

Politika

ISA MUSTAFA NAJAVIO RAZGOVOR SA KURTIJEM o formiranju postizborne koalicije

Podeli vest

Isa Mustafa, lider Demokratskog saveza Kosova, drugoplasirane stranke na prevremenim parlamentarnim izborima na kosovskoj teritoriji, najavio je večeras skori susret sa liderom prvoplasiranog Pokreta Samoopredeljenje, Aljbinom Kurtijem, kako bi, kako kaže, razgovarali i mogućnosti formiranja postizborne koalicije

Nakon sto odsto prebrojanh redovnh glasačkiih lstiča, Pokret Samoopredeljenje vodi sa oko 5.000 glasova ispred DSK.

Mustafa je na svom fejsbuk profilu napisao da je DSK dobila široku podršku građana, a da su oni koji su "pogrešno upravljali zemljom" na poteklim izborima kažnjeni.

- U vrlo bliskoj trci, 50:50, pobednici su, DSK ili (Samoopredeljenje) VV, a konačno će se to znati kada budu preobajni svi glasovi građana - napisao je Mustafa.

TRAMPOV SPECIJALNI IZASLANIK ZA KOSOVO U ČETVRTAK U SRBIJI! Prvo se sastaje sa Vučićem, a posle sa TAČIJEM!

Najavio je da će se za nekoliko dana sastati sa Kurtijem, kako bi „nastavili tamo gde smo stali pre početka izbornog procesa“.

Naveo je da će se zajedno sa kandidatkinjom DSK, Vjosom Osmani, narednih dana sastati sa predsednikom Pokreta Samoopredeljenja, Kurtijem sa kojim će razgovarati o mogućnosti formiranja postizborne koalicije.

- Nastavićemo tamo gde smo stali pre početka izbornog procesa, poštujući volju građana izraženu slobodnim glasanjem u demokratskom izbornom procesu, ali i interes DSK - napisao je Mustafa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija