• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.10.2019

12:28

(VIDEO) FAŠISTO I STRANI PLAĆENIČE, TI SI NIKO I NIŠTA! Boškić pokušao da upadne u zgradu opštine, portir ga IZBACIO NAPOLJE: Narod te ne želi ovde!

Politika

(VIDEO) FAŠISTO I STRANI PLAĆENIČE, TI SI NIKO I NIŠTA! Boškić pokušao da upadne u zgradu opštine, portir ga IZBACIO NAPOLJE: Narod te ne želi ovde!

Podeli vest

Opozicija nastavlja sa sramnom kampanjom bojkota po Srbiji, uznemiravajući građane koji pošteno rade svoj posao

Prilikom upada u opštinu u Gornjem Milanovcu, došlo je do verbalnog obračuna Boška Obradovića sa portirom te ustanove.

Boškić je pokušao da izlepi nalepnice, ali mu se portir suprotstavio, naglašavajući da može da uđe u opštinu, ali ne može da lepi po državnoj instituciji. Revoltirani čovek je oladio lidera Dveri rečima: Tebe plaćaju strane ambasade, fašisto, narod Milanovca te ne voli!

 

Kako je sve izgledalo pogledajte u video snimcima. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Istina

pre 4 godine

Ovaj Obradović ne razume da ga narod izjednačava sa Đilasom i ostalima. On za njih odrađuje silu, a sutra bi ga stavili u kapsulu i poslali na Mesec. Igra za njih umesto da je stvorio svoju priču koja se jasno određuje prema pitanju Kosova i nato pakta.

misa

pre 4 godine

Svak čast na hrabrosti ovom šoveku, ne boji se da će sutra ostati bez posla, kada ovi "dođu" na vlast.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija