• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kosovo-online.com

13.10.2019

11:15

PALE SVE MASKE, SAD JE SVIMA, SVE JASNO! Kurti se sastao sa Rašićem u Prištini! (FOTO)

Politika

PALE SVE MASKE, SAD JE SVIMA, SVE JASNO! Kurti se sastao sa Rašićem u Prištini! (FOTO)

Podeli vest

Kandidat za premijera Pokreta Samoopredjeljenja Aljbin Kurti sastao se danas sa predstavnikom koalicije „Sloboda“ Nenadom Rašićem, javlja Koha

Kurti i Rašić sastali su se u jednom hotelu u Prištini, razgovor je u toku i detalji još nisu poznati.

 

 

Prema preliminarnim rezultatima CIK-a Samoopredeljenje je osvojilo najviše glasova na vanrednim parlamentranim izborima 6. oktobra, a Kurti je već započeo sastanke o mogućnostima formiranja nove vlade.

 

 

Koha piše da se očekuje da će Kurti o tome razgovarati sa Rašićem i podseća da je lider Samoopredeljenja više puta naglašavao da ne smatra potrebnim da u njegovoj, eventualnoj, vladi bude predstavnika Srpske liste, već samo onih Srba koji poštuju i priznaju kosovske institucije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija