• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TANJUG

13.10.2019

23:35

BRNABIĆ: NIsam videla belešku, dobar razgovor s Grenelom!

Politika

BRNABIĆ: NIsam videla belešku, dobar razgovor s Grenelom!

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić nije želela večeras da komentariše sadržaj razgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića i specijalnog izaslanika američkog predsednika Ričarda Grenela, iako je, kako je rekla, upoznata sa njegovom sadržinom, ali je navela da je njen sastanak sa Grenelom bio dobar i da se fokusirao na ekonomski razvoj

Brnabić je u emisiji Hit tvit na TV Pink rekla da je prenela Grenelu da da Beograd nikada nije ušao u trgovinski rat sa Prištinom, čak ni u najtežim okolnostima, poput one kada je "kidnapovan i terorisan" direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić.

- Ono u čemu se generalno slažem je da ukoliko je ekonomska situacija bolja, ako postoji trgovinska i robna razmena, ljudi bolje i kvalitetnije žive, imaju radna mesta, bolje plate, onda se političke tenzije smanjuju i veći je prostor za kompromis. To i mi pokušavamo da uradimo - rekla je Brnabić.

Komentarišući navode da je predsednik Srbije Aleksandar Vučcić sam pisao službenu belešku tokom razgovora sa Grenelom, Brnabić je rekla da zna sadržaj njihovog razgovora, ali da nije videla službenu belešku.

- Predsednik uglavnom i svoje govore piše sam, tako da me ne čudi da je pisao i službenu belešku. Ali neću pričati o tom razgovoru jer mislim da je na njemu da to kaže - navela je Brnabić.

BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija