• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

14.10.2019

07:40

SNS UBEDLJIVO NAJJAČI! Istraživanje Faktor plusa: Naprednjaci imaju 52 odsto podrške građana! Cenzus prelaze još tri liste!

Politika

SNS UBEDLJIVO NAJJAČI! Istraživanje Faktor plusa: Naprednjaci imaju 52 odsto podrške građana! Cenzus prelaze još tri liste!

Podeli vest

Da se parlamentarni izbori održavaju u nedelju SNS bi osvojila natpolovičnu većinu, a još tri liste prešle bi cenzus, resultat je poslednjeg istraživanja agencije Faktor plus

Kako se navodi u istraživanju koje je preneo "Blic", naprednjaci imaju podršku 52 odsto birača, a drugi po podršci je Savez za Srbiju, za koji bi glasalo 11,2 odsto ispitanih građana sa pravom glasa.

Na trećem mestu je Socijalistička partija Srbije koju podržava 9,8 procenata ispitanih.

 

 


Pokret Slobodnih građana Sergeja Trifunovića koji je u ovom istraživanju stavljen u koaliciju sa Strankom moderne Srbije četvrti je po po popularnosti i osvojio bi 5,7 odsto glasova.

Nešto ispod cenzusa su Srpski patriotski savez (SPAS) Aleksandra Šapića sa četiri odsto i Srpska radikalna stranka, za koju bi glasalo 3,8 odsto birača, navodi se u anketi Faktora plus.
 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran miljkovic

pre 4 godine

СНС ЈЕ ОЗБИЉНА ПАРТИЈА НА ВЛАСТИ,СВЕ ОСТАЛО НЕ БИ НИ УШЛО У ПАРЛАМЕНТ ДА СЕ ВЕШТАЧКИ НЕ ОДРЖАВА,ПИШУЋИ О ЊИМА СВАКОГА ДАНА ,БИЛО ШТА ЊИМА ДАЈЕ НЕКИ РЕЈТИНГ.ТАКО ДА ТАБЛОИДИ ПО ЗАДАТКУ ТО РАДЕ ,КАО И ДВЕ ТЕЛЕВИЗИЈЕ.

Branko

pre 4 godine

Bas me zanima kako ce ovi iz SzS da podele tih 11 % glasova.... pa koliko tamo ima lidera mislim da ce svakom ostati po 1 %, haaaaa haaaa haaaa a neki ce biti i u promilima ispod 1 %, haaaa haaaa haaaa.... zato su se i skupili u gomilu da deluju kao neka ozbiljna masa ( ocajnika ) haaaaa haaaa haaaa .... mislim da bi bolje prosli na Kosovskim izborima sa Radinim i albanskim glasovima

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija