• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.10.2019

11:46

REŠENJE U NAJAVI! Vučić se danas u 14 sati sastaje sa taksistima!

Politika

REŠENJE U NAJAVI! Vučić se danas u 14 sati sastaje sa taksistima!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas u 14 sati sa predstavnicima taksi udruženja koji danima protestuju i blokiraju centar Beograda

 

Kako saznajemo, Vučić će zamoliti taksiste da obustave blokadu grada i pokušati da razreši situaciju.

Taksisti već danima blokiraju centar grada Beograda, a od juče su radikalizovali protest.

 

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rajko

pre 4 godine

Vučić ima snage i hrabrosti da rešava sve probleme.Srbija je u istoriji napredovala jedino kad je na vlasti bio,što bi demokrate rekli:"diktator" ,poput M.Obrenovića,cara Dušana, šta da se radi to je naš mentalitet.Srećno u interesu građana.

Aleksanar

pre 4 godine

On sve stiže, zato ga i volim! Aj što ima snage ali hrabrosti,snaga naša živ bio!

Muki

pre 4 godine

Svaka vam cast, koliko vidim nepravda je pobedila jos jednom, ali valjda u Srbiji to nije vest, oduzimaju ljudima iz kar go vozila.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija