• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.10.2019

16:27

ŠOKIRALI SE KAD SU VIDELI DA NIKO NEĆE GLASATI ZA NJIH, PA POBEGLI! Otkrivamo šta se dešavalo na sednici Interpola i zašto je Priština povukla zahtev za prijem!

Politika

ŠOKIRALI SE KAD SU VIDELI DA NIKO NEĆE GLASATI ZA NJIH, PA POBEGLI! Otkrivamo šta se dešavalo na sednici Interpola i zašto je Priština povukla zahtev za prijem!

Podeli vest

Kako saznajemo iz diplomatskih izvora, Priština je bukvalno povukla zahtev sat vremena pre početka sednice Generalne skupštine Interpola.

Name, u trenutku kada su shvatili da je broj glasova koji će im dati podršku sramotno mali, shvatili su da će doživeti potpuni debakl! Brže-bolje kuvački su povukli zahtev za prijem u Interpol, misleći da će na taj način da izbegnu potpuni poraz pred celim svetom!

ŠTO ULAZITE U FRKU KAD STE SLABIJI? Haradinaj: Povlačimo zahtev za prijem Kosova u članstvo Interpola! (FOTO)

Početak Skupštine, na kojoj na kraju ipak neće biti zahtev takozvanog Kosova za prijem, zakazan je za 16 sati.

Potpredsednik Vlade i ministar policije Nebojša Stefanović objavio je na svom Tviter nalogu vest da je aplikacija takozvanog Kosova za članstvo u Interpolu povučena.

 

 

- Velika pobeda Srbije i međunarodnog prava! Zahvaljujući ogromnom radu delegacije Republike Srbije, aplikacija takozvanog Kosova je povučena neposredno pred početak Generalne skupštine Interpola u Santjagu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
misa

pre 4 godine

Njima bi najbolje bilo da odustanu i od države kosovo, lepo da se izvine i osude sve svoje krvnike i da Nas zamole da ih uključimo u život Srbije.

Branko

pre 4 godine

Аlbanci kao i nasa zuta olos elita, PROGLASILI BOJKOT, haaaa haaaa haaaa

xxdet

pre 4 godine

Ispravi se Stefanovicu, ne radom drzavne delegacije Srbije, vec radom i snagom Rusije i Kine, recite narodu istinu da ne bi smo vise lutali i stradali u buducnosti. Velicina nase vlasti ne treba da bude u samohvali za tudju pomoc, vec rukovodjenje i orijentacija Srbije u pravcu koji obezbedjuje opstanak ovom mucenom narodu. Da nije njih do sada bi Albanija preko katolika vec bila do Nisa.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija