• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kosovo-online/Informer.rs

16.10.2019

10:45

(VIDEO) JOŠ MI ODZVANJA LUPANJE I VIKA ROSU! Komšinica Željka Bojića, u čiji su stan brutalno upali kosovski policajci: Probudili su me povici 'OTVARAJ VRATA'!

Politika

(VIDEO) JOŠ MI ODZVANJA LUPANJE I VIKA ROSU! Komšinica Željka Bojića, u čiji su stan brutalno upali kosovski policajci: Probudili su me povici 'OTVARAJ VRATA'!

Podeli vest

Brutalnost jutrošnje akcije specijalnih jedinica kosovske policije, koji su oko šest sati upali u zgradu u Ulici Lole Ribara u centru Severne Mitrovice u kojoj sa porodicom živi šef Operative KPS za sever Kosova Željko Bojić, osetili su i njegove komšije

Na istom spratu, vrata u vrata, sa Bojićima živi Ljiljana Kostić (66) koja je još uvek potresena zbog upada i načina na koji su kosovski specijalci došli sa namerom da uhapse Željka Bojića.

Ona za Kosovo Onlajn kaže da su je iz sna probudili lupnjava i galama i povici „Otvaraj vrata!”.

Foto: Printscreen

Ljiljana Kostić

- Probudila me je lupnjava, izašla sam na vrata i videla maskirana lica. Bili su to policajci koji su lupali, vikali i udarali. Govorili su - otvaraj vrata! - a ja sam odgovorila „evo odmah“ rekla je Kostić i dodala:

- Nastavili su da lupaju i viču „otvaraj kad ti kažem“. Ponovila sam da ću odmah otvoriti samo da uzmem ključ, koji od straha nisam mogla da pronađem. Kada sam otvorila vrata jedan policajac mi je rukom pokazao da se vratim nazad i zatvorio mi je vrata. Odmakla sam se i povukla i više nisam prilazila. Bila je velika lomnjava i pucalo je kao da udaraju u moja vrata. Videla sam da ih je bilo sigurno desetak - kaže Ljiljana Kostić.

Ona je rekla da nije dozvolila svojim ukućanima da izlaze napolje i da su svi zajedno sačekali u drugoj prostoriji dok policajci nisu otišli.

Foto: pink.rs

O brutalnosti specijalaca kosovske policije govore i u potpunosti uništena ulazna vrata stana u kojem žive Bojići, na kojima su još uvek vidljivi i tragovi čizama. 

Prema nezvaničnim saznanjima portala Kosovo Onlajn, porodica Bojić nije bila u stanu u trenutku kada je akcija izvedena, a Željkov sin V.B. je lišen slobode u mestu Rudare kod Zvečana.

Podsetimo, jutros oko 5.50 više od 100 pripadnika jedinica ROSU sa 25 oklopnih vozila i džipova upalo je na sever KiM! Šiptarski specijalci, navodno, imaju nalog Tužilaštva da upadnu u prostorije Srpske liste u “sklopu borbe pritiv terorizma”.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija