• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.10.2019

18:59

ODMAH ODGOVORIO NA VUČIĆEVO PITANJE! Slikao se sa Kurtijem, pa pokušao na SRAMAN NAČIN da se opravda! BRITANAC NE ZNA GDE BIJE POSLE OVOGA!

Politika

ODMAH ODGOVORIO NA VUČIĆEVO PITANJE! Slikao se sa Kurtijem, pa pokušao na SRAMAN NAČIN da se opravda! BRITANAC NE ZNA GDE BIJE POSLE OVOGA!

Podeli vest

Britanski ambasador u Prištini odgovorio je na pitanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića o zastavi tokom sastanka sa Aljbinom Kurtijem

Iz ambasade Velike Britanije u Prištini stigao je odgovor nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić upitao ambasadora Nikolasa Abota čija zastava je bila istaknuta tokom sastanka sa Aljbinom Kurtijem.

Abot se sastao sa Kurtijem samo nekoliko dana nakon što je njegova partije Samoopredeljenje osvojila najviše glasova na izbotima na tzv. Kosovu 6. oktobra.

Na fotografijama koje su objavljene iza njih se nalazila zastava Albanije. To i ne čudi s obzirom da je Aljbin Kurti vatreni zagovornik stvaranja takozvane Velike Albanije, odnosno ujedinenja Albanije i tzv. Kosova, uz delove Crne Gore, Makedonije i Grčke.

Tim povodom reagovao je i srpski predsednik Aleksandar Vučić, koji je na svom Tviter nalogu postavio pitanje britanskom ambasadoru:

- Pitanje za ambasadora Velike Bitanije u Prištini: Na čijim izborima su pobedili Kurti i njegova partija i koje države je zastava pred kojom ste se, Vaša ekselencijo, ponosno slikali sa Kurtijem? Pitaću Vas ovo sve dok ne dobijem odgovor - napisao je predsednik Srbije na Tviteru.

Odgovor je stigao od ambasade međutim, oni su probali da opravdaju svoje postupke, tvrdeći da "ne mogu da biraju kako će njihovi domaćini da urede sobu".

- Fotografija sa sastanka ambasadora sa tzv. kosovskim političkim liderom zadobila je veliku pažnju u regionu. Posao ambasade je da radi sa vodećim političkim akterima na tzv. Kosovu. Mi nismo birali kako je naš sagovornik, u njegovoj partijskoj prostoriji, uredio sobu - navodi se u objavi na Tviteru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
RosaLux

pre 4 godine

Sramotno oonašanje britanskog Ambasadora, koji verovatno prećutno pidržava stvaranje velike Albanije!

cale

pre 4 godine

ko sad da tu bude pametan Dodik se slika sa Srbijanskom zastavom kao predsednik predsednistva BIH i vi mu pluscete i hvalite ga a sad kad ovaj radi to isto sa Albanskojm zastavom sad Vucic protestvuje zasto tako bre

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija