• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. DAKIĆ

18.10.2019

17:44

BRUKA I SRAMOTA! ĐILAS I SZS PODRŽALI "SILOVANJE" OLIVERE JOVIĆEVIĆ! Skandalozno ponašanje lidera srpske opozicije

Politika

BRUKA I SRAMOTA! ĐILAS I SZS PODRŽALI "SILOVANJE" OLIVERE JOVIĆEVIĆ! Skandalozno ponašanje lidera srpske opozicije

Podeli vest

Ni Dragan Đilas, niti bilo ko drugi od lidera SZS nije se ogradio od užasnih uvreda Sergeja Trifunovića, koji je za voditeljku RTS na Tviteru napisao da je prostitutka. Naprotiv, lider Dveri Boško Obradović podržao je prostaka i siledžiju Trifunovića

Najprimitivnije uvrede koje je na račun voditeljke RTS Olivere Jovićević pre dva dana izrekao lider PSG Sergej Trifunović nije javno osudio nijedan lider Saveza za Srbiju. Ni Dragan Đilas, ni Vuk Jeremić, ni Boško Obradović, niti bilo ko drugi! Svi oni su tako podržali medijsko-političko 'silovanje' Jovićevićeve, koja je kriva samo zato što radi svoj posao onako kako misli da treba.

Lider Dveri Boško Obradović čak se i direktno pridružio sramnom iživljavanju nad novinarkom Javnog servisa. On je rekao da to što je Sergej Trifunović za Olju Jovićević rekao da je prostitutka nije ništa strašno i da je lider PSG samo 'stvari nazvao pravim imenom'!?!

Podržali zlo

Nezadovoljan kako je Jovićevićeva vodila svoju emisiju 'Upitnik' u koju je pozvala predstavnike vlasti i opozicije, lider PSG napisao je u utorak uveče na Tviteru da je ona novinarka samo zato da ne bi morala da radi kao prostitutka!?!

"Emisija koju vodi Olivera Jovićević postoji isključivo da Olivera Jovićević ne bi radila za 150 evra na sat, na poziv. Ali i to će se promeniti. Pored legalizacije marihuane, PSG će se boriti za legalizaciju prostitucije i onda će mnoge redakcije biti ostavljene novinarima - napisao je Trifunović, koji je potom uputio još niz odvratnih uvreda na račun novinarke.

Igor Mirović
pokrajinski premijer

Trifunović je još jednom pokazao da je nedostojan da se bavi bilo kojim javnim poslom. Žene su mu posebno zanimljive za uvrede i širenje mržnje. Jadno. 

Ove njegove poruke njegovi istomišljenici na Tviteru dočekali su kao otvoreni poziv na dodatno iživljavanje i verbalno 'silovanje' Jovićevićeve. I umesto da se lideri SZS odmah ograde od Trifunovićevog sramnog čina, pokazali su da su isti! Boško Obradović je čak javno poručio da je Sergej "nazvao stvari pravim imenom".

"Muka mi je ovog licemerja. Kriv je Sergej Trifunović što stvari naziva pravim imenom, a ološ i barabe nam uništiše živote, opljačkaše državu, oteraše decu u inostranstvo, svaki dan gaze naše dostojanstvo i zdrav razum. I mi treba fino sa njima i njihovim slugama. Bagra ne razume finoću!", rekao je Obradović.

OLIVERA JOVIĆEVIĆ BRUTALNO ODGOVORILA SERGEJU! Posle ovoga zapamtiće je I TO DOBRO! NIJE MU OSTALA DUŽNA!

Pridružio mu se se i 'ugledni' novinar nedeljnika 'Vreme' Dragan Todorović, koji se javno ogradio od saopštenja NUNS kojim je Trifunović osuđen zbog uvreda novinarke RTS.
"Dobro neko reče, ova Olivera Jovićević može da radi jedino u Picinom parku!", napisao je Todorović na Tviteru, aludirajući na park kod Ekonomskog fakulteta u Beogradu, gde se skupljaju prostitutke.

S druge strane, Trifunovićevo divljanje osudile su brojne kolege i javne ličnosti, RTS i resorna udruženja. UNS je pozvao Trifunovića da se javno izvini koleginici.

"UNS ističe da uvrede Trifunovića predstavljaju radikalizaciju obračuna političara sa novinarima i poziva političke stranke, Poverenicu za zaštitu ravnopravnosti i novinarske i nevladine organizacije čija je misija borba protiv nasilja nad ženama da stanu u zaštitu dostojanstva Olivere Jovićević", navedeno je u saopštenju UNS-a.

Nedopustiv linč

Potpredsednica SNS Marija Obradović kaže je nedopustiv poziv na linč žena.
- Nazivati najpogrdnijim imenima novinarku, koja više od decenije uređuje emisiju u kojoj je ugostila gotovo sve aktere aktuelnih društvenih dešavanja u Srbiji, dajući im prostor da iznesu sve svoje stavove, znači direktan pritisak na medije i zastrašivanje novinara. Da li Olivera Jovićević treba da zaćuti posle ovakve paljbe prostakluka i javnih uvreda koje su joj uputili Sergej Trifunović kao i drugi opozicioni lideri? - upitala je Obradovićeva.

BRUKA I SRAMOTA! Novinar Vremena se pridružio prostaku Sergeju Trifunoviću i koleginicu Oliveru Jovićević nazvao prostitutkom!

Olivera: Tužiću Sergeja!

Foto: fotomontaža

Novinarka Olivera Jovićević poručila je da će Sergej Trifunović svoje uvrede morati da objasni na sudu:
- Nisam ranije obraćala pažnju na uvrede koje je na moj račun iznosio loš glumac sa još lošijom dikcijom. Međutim, pošto je danas u pitanju politički lider sa podrškom jednog dela građana zbog javnosti, zbog moje porodice i ličnog integriteta, Trifunović će svoje beskrupulozne uvrede morati da objasni na sudu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
db

pre 4 godine

Pogledao sam emisiju u snimku. Nisam gledao direktno. Pa, stvarno nije u redu kako je voditeljica vodila emisiju. Dozvolila je gostima da pricaju kad hoce i sta hoce i da rade sta hoce i da oni skoro vode emisiju umjesto nje, sto je katastrofa. Ako ne mozes da kontrolise dijalog, onda prekini emisiju. Najgore od toga je sto nije imala isti stav prema svim prisutnima. To se stvarno moglo primetiti. Necu nabrajati.... primetilo se. Ako imate goste u studiju i pokusavate da vodite dijalog sa njima, onda morate biti nepristrasni = (neutralni) a ta nepristranost se nije mogla osetiti u emisiji. Hajde neka voditeljica bude iskrena pa neka se ocjeni od 1 do 5 kako je odradila emisiju. Bilo bi mi zanimljivo da vidim njenu ocenu njenog rada. Moja ocjena je 1.

Branislav

pre 4 godine

I, i to je za tebe alibi da vređaju novinarku, sram te bilo. Likovi koji mrze, vređaju i tuku žene su impotentni iskompleksirani bednici...

rolex

pre 4 godine

hahahhah,kakvih samo komentara danas procitah.nije dobro vodila emisiju i zato je prostitutka.stvarno misljenje za posmatranje i za neku drugu ustanovu.Ali u svemu tome je najveci problem to sto se niko od poslanica,tih vrlih zastitnica demokratije,nije javio vec tri dana.Gospodje iz DS.Jerkov i Čomic,gospodja koja je promenila 6 stranaka,pa kcerka naseg poznatog psihijatra,pa kolegica iz Dveri.da li to znaci da one podrzavaju ovo sto su komentarisali njihovi šefovi?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija