• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir.rs

21.10.2019

11:30

SAD SU DOTAKLI DNO! Đilasovci LAŽIRALI prilog "Raša tudeja" o srpskom ministru policije! Pogledajte originalan snimak ruske TV i montiranu LAŽNU verziju (VIDEO)

Politika

SAD SU DOTAKLI DNO! Đilasovci LAŽIRALI prilog "Raša tudeja" o srpskom ministru policije! Pogledajte originalan snimak ruske TV i montiranu LAŽNU verziju (VIDEO)

Podeli vest

Pristalice Đilasovog Saveza za Srbiju su bez trunke srama lažirale prilog televizije "Raša tudej" u nastavku svoje brutalne kampanje laži protiv ministra policije Nebojše Stefanovića. Međutim, državni sekretar MUP-a Biljana Popović Ivković sinoć ih je na društvenim mrežama razotkrila u tren oka sa snimkom priloga koji je je ruska televizija zapravo emitovala

 

Opozicija nedeljama unazad vodi kampanju protiv Stefanovića iznoseći niz izmišljotina sa kojima pokušava da njegovog oca dovede u vezu sa švercom oružja i optuži Srbiju da naoružava priadnike ISIS-a u Jemenu. O ovoj brutalnoj kampanji protiv Stefanovića juče je govorio i predsednik Aleksandar Vučić.

Međutim, pristalice Saveza juče su otišle korak dalje, te su na društvene mreže lansirale snimak priloga „Raša Tudej“ u koji su ni manje ni više nego montirale fotografije ministra Stefanovića i njegovog oca i poruke „Otac i sin naoružavaju džihadiste“. Na sve to, pristalice SzS su dodale i prevod na srpski po kojem ispada da ova ruska državna televizija optužuje Srbiju da naoružava teroriste i poručuje vlasti u Srbiji da neće dugo opstati uz „ne dozvolimo im da uteknu iz zemlje“.

Bivši JUL-ovac Zoran Čičak je čak otišao korak dalje te je napisao da je to poruka od Medvedeva, aludirajući na subotnju posetu Beogradu ruskog premijera.

O koliko skandaloznom postupku opozicije se zapravo radi, jasno je prostim pregledom snimaka same „Raša tudej“ na jutjubu gde se u pravom prilogu vidi da ova televizija ne samo da ni u slovu ne spominje Nebojšu Stefanovića, već ni na koji način ne optužuje Srbiju za snadbevanje terorista u Jemenu.

Šokirana državni sekretar MUP-a Biljana Popović Ivković razotkrila je ove laži okačivši pravi snimak ruske televizije, koji inače datira od 4. Septembra.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
laki

pre 4 godine

e bre djilasovci pa zar ne vidite da svakim danom svakom novom lazi, sve više brisete sebe sa političke karte. stvarno u glavi imate promaju.

Lala iz Banata

pre 4 godine

Где су кривичне пријаве...?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija