• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.10.2019

18:49

MARKOVIĆ: SzS sprovodi organizovanu hajku protiv Stefanovića jer je uspeo da spreči ulazak tzv. Kosova u Interpol!

Politika

MARKOVIĆ: SzS sprovodi organizovanu hajku protiv Stefanovića jer je uspeo da spreči ulazak tzv. Kosova u Interpol!

Podeli vest

Sekretar Gradskog odbora Beograd SNS Aleksandar Marković kaže da SzS već nedeljama sprovodi organizovanu hajku protiv ministra policije Nebojše Stefanovića i njegove porodice, jer ne mogu da mu "oproste" što je i ove godine sprečio ulazak tzv. Kosova u Interpol

Uprkos činjenici da su njihovi lažni navodi demantovani od strane nadležnih institucija više puta, Đilasova mašinerija nastavlja sa najbrutalnijim napadima, navodi se u saopštenju Markovića.

On navodi da je SZS u kampanji protiv ministra policije otišao korak dalje lažirajući prilog ruske državne televizije u kojima su, kako kaže, montirali navodno da „Raša tudej" optužuje Srbiju da snabdeva oružjem džihadiste u Jemenu i fotografije Stefanovića.

- Iako su u napadima protiv Stefanovića bili najbrutalniji u momentu kada se u Čileu borio za interese Srbije i srpskog naroda u južnoj srpskoj pokrajini, nastavljaju i danas, jer očigledno ne mogu da mu oproste uspeh koji je i ove godine postigao na Generalnoj skupštini Interpola - navodi se u saopštenju.

- Sva histerija, fabrikovanje i izmišljanje afera od strane Đilasa, Jeremića, Obradovića i sličnih, pokazuje njihovu uznemirenost i potvrđuje naše sumnje da su priželjkivali drugačiji ishod po pitanju prijema tzv. Kosova u Interpol - tvrdi Marković i dodao:

- Ma koliko laži izrekli, ne mogu da ospore rezultate koje je Nebojša Stefanović postigao kako u Interpolu, tako i u samom Ministarstvu proteklih godina, te da je upravo zbog rezultata koje je postigao Stefanović danas na meti SzS-a - navodi se u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija