• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.10.2019

21:03

(FOTO) IMA NEŠTO GORE DA BUDEŠ FAŠISTA KAO ĐILAS! Vesić upropastio Jugoslava Ćosića: Gore je da budeš plaćenik fašiste!

Politika

(FOTO) IMA NEŠTO GORE DA BUDEŠ FAŠISTA KAO ĐILAS! Vesić upropastio Jugoslava Ćosića: Gore je da budeš plaćenik fašiste!

Podeli vest

zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić rasturio je Đilasovog propagandistu Jugoslava Ćosića na druđštvenim mrežama

 

- Кaže Đilasov propagandista Jugoslav Ćosić, večeras na N1, kako nije strašno što je njegov gazda naredio spaljivanje moje knjige!? I još dovodi dva sagovornika da objasne da i to nije neko krivično delo! Razumem da Jugoslav nije u stanju da pročita moju knjigu, ali to što je večeras uradio otvoreni je poziv huliganima da slobodno mogu da pale moje knjige. Sledeći korak je da Jugoslav Ćosić napravi prilog kako Hitlerovo paljenje knjiga nije uopšte bilo krivično delo i kako se eto on samo malo igrao. Pa će nam Ćosić objašnjavati kako ni gasne komore nisu bile ništa strašno. Ima nešto gore od toga da budeš fašista kao Đilas. Gore je da budeš Jugoslav Ćosić, plaćenik fašiste - napisao je Goran Vesić na svom profilu na Fejsbuku. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoki

pre 4 godine

Vesić može samo da upropasti Beograd a Ćosića teško

gaga

pre 4 godine

Jugoslav Ćosić kao i žuti tajkun Đilas ne znaju sta je knjiga, pa zato podržava spaljivanje...Džaba skreću pažnju na sebe našoj zemlji ne trebaju huligani!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija