• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.10.2019

16:04

SILOVANJE INSTITUCIJA! Šef odborničke grupe SNS u Beogradu: Opozicija maltretira građane besramnim lažima!

Politika

SILOVANJE INSTITUCIJA! Šef odborničke grupe SNS u Beogradu: Opozicija maltretira građane besramnim lažima!

Podeli vest

Povodom izjave funkcionera Narodne stranke Vladimira Gajića, oglasio se šef odborničke grupe SNS u Beogradu Aleksandar Mirković. Saopštenje prenosimo u celosti

- I danas svedočimo sve većem i većem rastu nervoze Dragana Đilasa i njegovog Saveza protiv Srbije, koji je srazmeran sve vrtoglavijem sunovratu i ono malo podrške među građanima koju su imali.   

Ispred očajnog Saveza protiv Srbije danas je nastupio Vladimir Gajić, poznatiji kao visoki funkcioner Jeremićeve stranke, koji gle čuda to krije kao zmija noge, predstavljajući se u javnosti samo kao advokat.

Ipak reklo bi se iz razumljivih razloga, jer kada bi u javnosti spomenuo i da je šef pravnog tima Vuka Jeremića, narodu bi odmah bilo jasnije zašto Gajić drži pridike tužiocima, poručuje im ko treba da bude glavnoosumnjičeni, presuđuje da li ima dovoljno dokaza, donosi presude umesto sudija i vrši sve vrste pritisaka na institucije.

 

ĐILAS UREĐUJE N1! Prokić rasturio lidera SzS: Svojim novcem "kupuje opoziciju u Srbiji"

 

Avaj, narod u Srbiji bi se odmah dosetio da je Gajić prosto navikao da se tako ponaša, pošto su u vreme dok su Jeremić i Đilas bili na vlasti opštinski odbori njihove Demokratske stranke davali predloge i birali ko će biti tužioci i sudije u Srbiji.

Narod u Srbiji bi se, avaj, tada dosetio i da su tako postavljeni od strane Đilasa i Jeremića tužioci i sudije omogućavali celoj toj DS bratiji da se nekažnjeno izvuku za svoje pustošenje i pljačkanje Srbije, zatvaranje fabrika i ostavljanje preko pola miliona ljudi na ulici bez posla.

Neko bi se dosetio i da je baš jedna takva tužiteljka svojevremeno obustavila istragu protiv vajnog „samo advokata“ Gajića zbog podstrekivanja na zloupotrebe kojim su nekadašnjeg srpskog giganta „Geneks“, kao i budžet Srbije, olakšali za neverovatnih 62 miliona. 

I nije teško sabrati zašto Đilas, Jeremić i njihovi uposlenici i megafoni ne mogu da odboluju ta vremena svoje vlasti, zašto su sve nervozniji i zašto  na sve načine pokušavaju da diskreditiju baš ministra policije Nebojšu Stefanovića iznoseći nove i nove očigledne laži, pa i po cenu da sopstvenu zemlju optuže da naoružava ISIS.

Narod u Srbiji zna i zašto se jedino Đilas, Jeremić i ostali ne pitaju kojim je to sve strancima i iz kojih zemalja radnik „Krušika“ Aleksandar Obradović predavao tajne i dokumenta o poslovanju srpske namenske industrije, a ni zašto je ovaj osumnjičeni za njihov Savez protiv Srbije heroj. 

Narod je zato i Đilasu i Jeremiću i njihovoj bratiji na izborima već rekao ne i to ne je i danas toliko nepokolebljivo da ovaj Savez protiv Srbije beži od izbora i provere podrške građana kao đavo od krsta.

Uprkos svakodnevnim lažima i napadima Đilasovog SzS-a, ni Aleksandar Vučić, ni Nebojša Stefanović, ni bilo ko od nas iz Srpske napredne stranke neće prestati da radi vredno i marljivo isključivo u interesu građana, i za bolju budućnost i Beograda i Srbije - zaključio je Mirković.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija