• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

24.10.2019

18:01

LEPA MI JE FOTKA! ŽELJKO MITROVIĆ O "POTERNICI" SA NJEGOVIM LIKOM: Dok sam ja na čelu TV Pink, nikada nećemo prikrivati dobre rezultate Vlade, a to bitangama iz opozicije smeta! (VIDEO/FOTO)

Politika

LEPA MI JE FOTKA! ŽELJKO MITROVIĆ O "POTERNICI" SA NJEGOVIM LIKOM: Dok sam ja na čelu TV Pink, nikada nećemo prikrivati dobre rezultate Vlade, a to bitangama iz opozicije smeta! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Televizija Pink uprkos pretnjma i uvredama ipak neće prestati da obaveštava javnost o dobrim rezulatima Vlade, kaže vlasnik i glavni i odgovorni urednik Željko Mitrović

Mitrović ističe da je upravo to osnovni razlog uvredljivih nalepnica kojima je oblepljen Beograd.

- Jutros su se pojavile nalepnice, koje su zapravo poternice, gde smo Krle i ja, i na tim poternicama piše „Nalazaču nagrada“, tako da ja hoću da se prijavim, u Pinku sam do pet, šest, tako da taj koji je objavio da poštenom nalazaču ide nagrada ko me nađe, evo, ja sam nalazač sam sebe i taj neko neka dođe ovde slobodno do pet, šest. Ja sam vrlo rad da primim nagradu – kazao je Mitrović i dodao:

- Ono što je ovde zanimljivo, tu smo Krle i ja, meni su stavili dobru sliku, Krletu je malo onako... evo, kaže tvor i za Krleta piše tvor. To je zanimljivo, to vređanje izlazi iz jedne ambicije jedne grupe ljudi, koja zapravo nije ni opozicija. To su ove Boškove i Đilasove bitange koje ništa drugo ni ne znaju, nego da vređaju, zato što im je ceo život pod parolom „Leba bez motike“ i „Vlasti bez izbora“. Zašto sam ja tu tvor? Verovatno zato što Televizija Pink nikada neće, dok sam ja na njenom čelu, prikrivati rezultate Vlade, pre svega dobre rezultate Vlade.

Foto: pink.rs

 

Kako kaže, to je potpuno normalno za svakog normalnog i pristojnog građanina Srbije, da se raduje rezultatima.

- Evo danas smo imali priliku da vidimo otvaranje radova na brzoj železnici Beograd-Budimpešta. Gradi se železnica, grade se putevi, grade se škole, grade se bolnice, grade se fabrike. Ne znam ni da nabrojim više koliko tih fabrika je napravljeno. I, naravno, televizija Pink kao i svaki normalan, prirodan i dobar mediji raduje se što to možemo sve da prikažemo i da objavimo.

 

POTERNICE ZA ŽELJKA MITROVIĆA I NEBOJŠU KRSTIĆA! Opozicija nadmašila samu sebe u sramnim pokušajima diskreditacije svih koji cene rezultate vlasti!

 

Mitrović pretpostavlja da pomenuto vređanje izlazi iz toga što TV Pink ne prikriva rezultate Vlade.

- Rezultate Vlade prihvata i divi im se cela međunarodna zajednica. Mi danas imamo rast svega, rast BDP-a, rast plata i penzija, rast svih parametara. Imamo pad nezaposlenosti, imamo pad spoljnotrgovinskog debalansa. Imamo stabilno tržište, imamo stabilan dinar. Imamo potpuno jednu situaciju u kojoj svi parametri rastu, naravno, kao mediji to stalno objavljujemo i pratimo. Naravno, to nekog jako nervira i zato smo Krle i ja na poternicama i mi smo tvorovi koji treba da se pronađu, i ko ih pronađe nalazaču ide nagrada. Tako da, evo, ja još jednom sebe predlažem kao nalazača i objavljujem da sam nalazač sam sebe i molim da se ovde u Pinku, gde ću sigurno biti do pet, šest sati, da mi donese ovu nagradu, jer ja sam pošteni nalazač samog sebe – rekao je Mitrović.

Foto: Pink.rs

Nebojša Krstić, marketinški stručnjak, podseća da su slične poternice već viđene na skupovima Đilasovog Saveza za Srbiju.

- Pa znate šta, to su poternice, to je pretnja nasiljem, to je poziv na linč, to je namera da se ućutka politički protivnik i to je jednom rečju jedan od vidova verbalnog nasilja, nadam se samo verbalnog, koje u javnom diskursu opstajava, koje neki hrane, koje neki navijaju za tu vrstu obračuna sa političkim protivnicima - kazao je Krstić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ukazao je na dvostruke aršine kada je reč o pretnjama političkim protivnicima.

- Samo gledajte različite aršine sa takvim uvredama, kada se pojavi nešto protiv Željka ili protiv Krstića, svi će da ćute, a kada se pojavi nešto deset puta slabije snage biće velika halabuka – rekao je Vučić ranije danas odgovarajući na pitanja novinara.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
voja

pre 4 godine

pa mislim stvarno cujemo se kroz nekoliko meseci kada padne vucic ode i ti i pink zajedno u inostranstvo sto znamo vrlo dobro lokaciju odakle mislis nastaviti sa radom tv pinka,samo u zabeli neces imati srece ni klikere igrati

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija