• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.10.2019

12:46

OVAJ PROSTAK BI DA VODI SRBIJU! Sergej Trifunović ponovo vređa žene - DEVOJCI (23) UPUTIO ODVRATNU PORUKU!

Politika

OVAJ PROSTAK BI DA VODI SRBIJU! Sergej Trifunović ponovo vređa žene - DEVOJCI (23) UPUTIO ODVRATNU PORUKU!

Podeli vest

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović ne prestaje da na najprizemniji mogući način vređa žene na društvenim mrežama. Posle voditeljke RTS Olivere Jovićević, koju je nazvao prostitutkom, Trifunović se ostrvio na devojku staru 23 godine, prostački komentarišući njenu fotografiju koju je okačila na Tviter

 

Devojka (23) objavila je snimak na kome se vidi kako u izazovnoj haljini pozira ispred ogledala.

Naravno, mnogi su odmah prokomentarisali kako je devojka zgodna i lepa, a bilo je onih koji nisu mogli da izdrže, a da ne budu prosti.

Tako je jedan tviteraš napisao, "je*o bi te", na šta je Trigunović napisao da se slaže.

Foto: printscreen Twitter

Devojka je napisala Sergeju da može deda da joj bude i kako je taj komentar potpuno nepriličan, a onda je lider PSG, pokušao da vrda, pa je napisao kako je aludirao na tviteraša koji je prvi komentarisao, a ne na sebe.

- Čika Sergej, mozete tata da mi budete. Bili ste mi uzor kad je gluma u pitanju ne kvarite mi sliku, pozdrav - napisala je devojka.

Foto: printscreen Twitter

- Ma ja se slažem za njega bre. Imam ja svoja posla, napisao je Trifunović na svom Tviter nalogu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fikus

pre 4 godine

Ja mogu da razumem da je neko prs'o i potpuno izgubio sva merila pristojnosti i morala kao što je to slučaj sa Sergejom Trifunovićem ali mi nikako ne ide u glavu da oni silni "ugledni" profesori i intelektualci, samozvana elita, koji su u PSG to gledaju bez trunke srama, bez i jedne reakcije ograde a ne osude. Zar vi "dame i gospodo" nemate supruge i ćerke? Zar vi "dame i gospodo" očekujete da će obični građani ove zemlje da glasaju za vas posle ovakvih skandaloznih ispada? Zar vi "dame i gospodo elito" očekujete da će obični, vredni, pošteni ljudi da vam daju da budete vlast bilo gde? Sram vas bre bilo ... Ne treba biti član ni jedne političke partije niti bilo kakve ili bilo koje političke orijentacije (osim fašizma) da bi se nekome ovakvi likovi ZGADILI

Lane

pre 4 godine

Trifunovića najostrije kazniti ! Ovaj čovek rusi sve granice !

joks

pre 4 godine

nista novo od te prostacke budale,njega najvise muci sto NIKADA nece biti vlasti sto je to narod odlucio.sramimo sto zivimo sa takvim ljudina u istoj drzavi.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija