• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

28.10.2019

20:00

DRHTE OD RUSKOG PANCIRA U SRBIJI! OPSEDAJU NAS SA SVIH STRANA! NATO gradi vojnu bazu nadomak naše zemlje, Stoltenberg najavio da ULAŽU MILIONE!

Politika

DRHTE OD RUSKOG PANCIRA U SRBIJI! OPSEDAJU NAS SA SVIH STRANA! NATO gradi vojnu bazu nadomak naše zemlje, Stoltenberg najavio da ULAŽU MILIONE!

Podeli vest

Vojno rukovodstvo NATO-a procenjuje mogućnost ulaganja u stvaranje pomorske baze u Albaniji, izjavio je generalni sekretar alijanse Jens Stoltenberg nakon sastanka sa albanskim predsednikom Iljirom Metom

- Albanija igra važnu ulogu u NATO-u, to je važno i za nju i za NATO. Kao što sam rekao, već imamo program po kojem ulažemo i upravljamo vazdušnom bazom u Albaniji. Za sada nije doneta odluka o investicijama u vojnu pomorsku bazu, ali to je stvar koju razmatra naše vojno rukovodstvo i naši vojni stručnjaci. Na osnovu toga, NATO će donositi odluku - objasnio je Stoltenberg konferenciji za štampu.

Meta se nalazi u poseti Briselu, gde se sastao sa generalnim sekretarom Severnoatlanskog saveza. Ministar odbrane Albanije Olta Džačka ranije je zvanično predložio da se otvori pomorska baza NATO-a u toj zemlji.

SAD JE JASNO, PUTIN BRANI SRBIJU KAO DA JE RUSIJA! Posle dolaska "Pancira" i "S-400" zapadni centri moći u problemu!

 

Predsednik Albanije je krajem januara izjavio da će izgradnja prve vazduhoplovne baze NATO-a u zemlji doneti strateške investicije i bezbednost i dodatno će obavezati Albaniju pred alijansom.

Albanski premijer Edi Rama izjavio je u avgustu 2018. godine da je NATO odlučio da izgradi prvu vazduhoplovnu bazu na Zapadnom Balkanu u centralnoj Albaniji.

Za izgradnju je izabran stari vojni aerodrom u gradu Kučova u okrugu Berat, u centralnom delu zemlje.

Izgradnju finansira Severnoatlantski savez u partnerstvu sa Vladom Albanije. NATO planira da uloži više od 50 miliona evra u prvu fazu projekta modernizacije aerodroma u Kučovi.

SRBI, UNAJMITE AMERE I DOBIĆETE SVAKI RAT! General Mekenzi OTKRIO DO SADA NEPOZNATE DETALJE o događajima u Bosni: Kladili smo se kada će izbiti rat, pobednik dobio 12.000 dolara!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 4 godine

Путин нам је дао изразито ДЕФАНЗИВНО наоружање и опрему...Нешто слично као например: Џудо...Не можег га користити, једино ако те нападне неко ко је физички јачи од тебе...?! Чему онда паника? Једино уколико нисте планирали после НЕУСПЕХА ПРЕГОВОРА у Бриселу, односно после одбијања Вучића да призна независно Косово, да поновите сценарио после Рамбујеа...? Имам "нос", да је нешто тако планирано у Вашим главама...Ако није тако чему ... - "нервоза"...?

grof01

pre 4 godine

Istina je da Putin ništa nije "dao" srbiji. Naoružanje o kojemu se govori u srbiji je povodom zajedničke vojne vježbe. Putin će srbiji dati vjerovatno makete takvog naoružanja,kao preije par godina,jer od braće rusa srbija nikad ništa nije dobila a da nije skupo platila! Informer dezinformiše srbe i pravi budale od njih samih!

Ljubiša

pre 4 godine

Pa,nećete stići ni da uzletite a stići će vas S400,a posle?Posle vam ''Šumadinac'' i ''Morava'' stižu post ekspresom u ''goste''.

Vlado

pre 4 godine

Ne mogu da razumem zemlje koje daju vlasitu teritoriju da bi Ameri postavili svoje rakete i vojsku. Pa gospodo, zbog toga ćete biti prvi na udaru u slučaju eventualnog rata. Sem toga, samo pitajte Japance šta misle o američkim vojnicima (47.000) stacioniranim na njihovim ostrvima (Okinava), ako se uopšte mogu tako nazvati ovi divljaci (zagađivači okoline, kriminalc, pijanice i izazivači nereda). Japanci bi dali sve na svetu da ih se OTARASE! Šta mislite zašto Japanci demonstriraju?

Rade

pre 4 godine

Srbiju sa Pancirom mogu da napadnu i NATO i Kina i Rusija zajedno i mi ćemo se odbraniti. Naš vrhovni komandant misli na našu decu, i bori se srcem da nas opet ne napadnu. Srbija je zbog reformi trn u oku naročito NATO paktu tj. Grčkoj,Turskoj,Rumuniji,Španiji,Slovačkoj i drugim NATO zemljama.

tadija64ZEMUN

pre 4 godine

vec duze vreme pisem da BRACI RUSIMA,treba dati aerodrom Sombor za vojnu bazu,za pocetak,a onda i Ponikve,Nis ja vec u dobroj fazi da to i postane

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija