• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.10.2019

12:51

HANDANOVIĆ: Bastać je hohštapler i reketaš, ne političar!

Politika

HANDANOVIĆ: Bastać je hohštapler i reketaš, ne političar!

Podeli vest

Član Glavnog odbora SNS i direktor CEBEF-a Damir Handanović smatra da je Bastać razbojnik i kriminalac

- Šokiran sam najnovijom aferom koja pokazuje da je odlazeći predsednik opštine Stari grad Marko Bastać bio u stanju da svog kuma udara pesnicama po glavi, muči i davi - rekao je Handanović. 

ĐILASOV BASTAĆ DEVET SATI MUČIO VENČANOG KUMA! Lešnjak: Šibao me kanapom, stavljao kesu na glavu, dovodio ljude koji su me tukli celu noć! (VIDEO)

Treba da ga bude sramota i za nasilje, ali i za reketiranje. 

- Bastać je hohštapler i reketaš, ne političar. Treba da ga bude sramota što je postao razbojnik i kriminalac - zaključio je Damir Handanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija