• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.10.2019

15:49

VRHUNAC LUDILA! Petronijević šokiran Bastaćevim kriminalnim ponašanjem: Kada je terao radnike sa gradilišta, mislio sam da ne može gore, ali sad...

Politika

VRHUNAC LUDILA! Petronijević šokiran Bastaćevim kriminalnim ponašanjem: Kada je terao radnike sa gradilišta, mislio sam da ne može gore, ali sad...

Podeli vest

Strašno je ovo što smo danas videli, to sto je Đilasov Marko Bastać uradio svome kumu. Zgrožen sam kao građanin činjenicom da čovek koji je spreman na to, vodi opštinu Stari grad, ili da uopšte obavlja bilo kakvu javnu funkciju, rekao je Dragomir Petronijević, član IO SNS

- Umesto da rešava probleme građana, on se uživeo u ulogu vođe meksičkog kartela. Sad me i ne čudi to sto je čupao saobraćajane znake, peo sa na buldožere i terao radnike sa gradilišta. Mislio sam da je to vrhunac nečijeg ludila, ali kad sam video izjavu njegovog kuma, radnici su jos i odlično prosli. Jos jednom građani Srbije mogu da vide ko su lideri Saveza za Srbiju i ko to želi da brine o njihovoj deci i i budućnosti Srbije - dodaje Petronijević.

 

ĐILASOV BASTAĆ DEVET SATI MUČIO VENČANOG KUMA! Lešnjak: Šibao me kanapom, stavljao kesu na glavu, dovodio ljude koji su me tukli celu noć! (VIDEO)




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija