• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.10.2019

18:20

ŠTA BI TEK BASTAĆ ZAJEDNO SA ĐILASOM, JEREMIĆEM I OBRADOVIĆEM RADIO DA IMA VEĆU MOĆ?! Mirković: U Savezu za Srbiju se ne zna ko je veći KRIMINALAC!

Politika

ŠTA BI TEK BASTAĆ ZAJEDNO SA ĐILASOM, JEREMIĆEM I OBRADOVIĆEM RADIO DA IMA VEĆU MOĆ?! Mirković: U Savezu za Srbiju se ne zna ko je veći KRIMINALAC!

Podeli vest

O kakvim se lažovima i prevarantima radi, danas nas je još jednom uverila konferencija najgoreg gradonačelnika u istoriji, Dragana Đilasa. Od laži da paljenja knjiga nije ni bilo, zatim lažnog optuživanja da su to radili aktivisti Srpske napredne stranke, danas smo došli do toga da Đilas prizna da su to radili članovi njegove stranke, rekao je šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda, Aleksandar Mirković

- Samo ova jedna cirkuska predstava pokazuje da se u tom savezu ne zna ko je veći lažov, a Boga mi i ko je veći kriminalac. Bastać i Miljuš kao organizatori, kao osobe koje su pozivale Đilasove i svoje pristalice da dođu ispred galerije „Progres“ i oni koji su komandovali ko da se juri i šta da se radi, naravno da su i odgovorni za sve što se to veče dešavalo.

Nesposobni Đilas nije ni svestan da je ovom konferencijom samo potvrdio ono što smo mi govorili već nedeljama, da su on i njegove pristalice fašisti koju su spremni da pale knjigu samo zato što ju je napisao Goran Vesić, koga patološki mrze.

Foto: printscreen

Ovo priznanje je pomak, ali nije dovoljno, jer svakog dana se pojavi neka nova mafijaška akcija Đilasovih saradnika. Nakon fizičkih obračuna, pretnji, pranja novca, šverca veće količine novčanica strane valute, svoje mafijaško delovanje Marko Bastać je zaokružio otimanjem i mučenjem kuma koji mu nije doneo očekivani mito.

Prosto je neverovatno da predsednik opštine bilo gde na svetu, vezuje, tuče, maltretira i davi nekog iz bilo kog razloga, a kamoli da to radi jer mu nije doneo „prljave” pare od mita koje je očekivao.

Sve ovo je dobar primer o kakvim se nenormalnim i izopačenim ljudima radi, koji su spremni da zarad novca, pribegnu i takvim metodama.

Takođe, nameće se pitanje, šta bi Bastać sve radio, zajedno sa Đilasom, Jeremićem i Obradovićem da ima neku veću moć ili širu vlast.

Poslednja dešavanja, ispovesti i priznanja su više nego jasan signal da državne institucije moraju reagovati što pre i na taj način zaštititi građane od pomahnitale i razularene kriminalne organizacije presvučene u SzS.

Današnji dan će ostati upamćen kao školski primer kako su dva najobičnija kriminalca, Đilas i Bastać, pokazali svoje pravo lice i kakvu su budućnost ponudili građanima.

Srpska napredna stranka će se i ubuduće boriti za bolji život svih ljudi, kako u Beogradu, tako i u celoj Srbiji, ali isto tako ćemo se boriti za istinu koja će nedvosmisleno dokazati koliki su kriminalci Đilas, Jeremić, Bastać i Obradović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija