• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.10.2019

18:56

VREME JE DA BASTAĆ BUDE IZA REŠETAKA! Bečić: Šta je još potrebno da Đilasov jurišnik bude PROCESUIRAN?!

Politika

VREME JE DA BASTAĆ BUDE IZA REŠETAKA! Bečić: Šta je još potrebno da Đilasov jurišnik bude PROCESUIRAN?!

Podeli vest

Kao neko ko učestvuje u sprovođenju parlamentarnog nadzora i kontrole nad sektorom bezbednosti i Ministarstvom unutrašnjih poslova, pitam nadležne državne organe i nosioce najviših pravosudnih funkcija, šta je još potrebno da učini Đilasov jurišnik i predsednik opštine Stari Grad Marko Bastać kako bi konacno bio procesuiran, za dela za koja bi neki drugi gradjanin već bio iza rešetaka, kaže član Izvršnog odbora SNS igor Bečić

On se pita da li je tužilaštvu sve to dovoljno, ili treba još nešto da naprave.

- Zar nije za tužilaštvo dovoljno to što je pun mržnje ludačkim akcijama uznemiravao građane Beograda i Srbije, uništavao gradilišta, čupao saobraćajnu signalizaciju, pretio, pozivao na linč gradskih čelnika, spaljivao knjigu? Imamo I najnovija desavanja uništavanje bilborda po auto putu i carinski prekšaji na aerodrumu uz objašnjenje "časna reč nisam znao da ne mogu da nosim toliko novca da mi se nađe za tompuse i viski" - dodao je on. 

Kako kaže, vreme je da se pokaže da niko nije iznad zakona. 

- Ako je Bastać do sada pokazivao ovim nedelima da mu je dopušteno da promoviše bahatost i kriminal kao lice Srbije, da li će to biti i ubuduće dopusteno? Da li je svedočenje njegovog dojučerašnjeg saradnika i saučesnika za reketiranje investitora, malverzacije, zlostavljanje i torturu dovoljno za tužilačku istragu iako se radi o osvedočenom siledžiji i prestupniku? Vreme je da se pokaže da niko nije iznad zakona, jer dok drzavni organi cute, mi smo svedoci da Đilasovi jurišnici poput Obradovića, Borislava Novakovića, Miljuša, lažni uzbunjivaci i slični, svakodnevno pokazuju šta bi bila njihova politika kada bi odlućivali o budućnosti građana Srbije - zaključio je on. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija