• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.10.2019

20:55

DOSTA JE BILO DA NAM KRIMINALCI, REKETAŠI I BATINAŠI DRŽE LEKCIJE O BILO ČEMU! Miličković rasturio Ponoša

Politika

DOSTA JE BILO DA NAM KRIMINALCI, REKETAŠI I BATINAŠI DRŽE LEKCIJE O BILO ČEMU! Miličković rasturio Ponoša

Podeli vest

Milosav Miličković, član Predsedništva SNS i potpredsednik Gradskog odbora Beograd SNS odgovorio je Zdravku Ponošu iz Narodne stranke Vuka Jeremića

 - Đilasovi sledbenici, pa i Ponoš, jedini odgovor koji imaju danas na navode da je Bastać maltretirao svog kuma i reketirao ljude jeste lavina  laži.

 

Moja poruka Đilasu, Jeremiću, Obradoviću i njihovim glasnogovornicima je - dosta je bilo da nam kriminalci, reketaši i batinaši drže lekcije o bilo čemu. Dosta je bilo da nam moralne pridike drže oni koji su pljačkajući narod postali milijarderi i milioneri.

Mučenje, prebijanje, laži i reketiranje ljudi su očigledno jedina politika Đilasovog SzS, od te ideje ni danas ne odustaju, iako je pristojna i moderna Srbija danas osudila mafijaško ponašanje Marka Bastaća.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija