• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.11.2019

09:51

LJUDIMA POPUT ĐILASA I BASTAĆA MESTO JE U ZATVORU! Članica Predsedništva SNS Irena Vujović: Oni zloupotrebljavaju funkcije zarad ličnog bogaćenja!

Politika

LJUDIMA POPUT ĐILASA I BASTAĆA MESTO JE U ZATVORU! Članica Predsedništva SNS Irena Vujović: Oni zloupotrebljavaju funkcije zarad ličnog bogaćenja!

Podeli vest

Članica Predsedništva SNS Irena Vujović ocenila je da ljudima poput Dragana Ðilasa i Marka Bastaća nije mesto u javnom i političkom životu, već u zatvoru, navodeći da su oni svoje funkcije iskoristili samo zarad ličnog bogaćenja i uništavanja naroda i države

Vujović je to rekla kometarišući navode Bastaćevog kuma, Lazara Lešnjaka, koji tvrdi da je funkcioner SzS i predsednik opštine Stari grad Marko Bastać učestvovao u korupciji u vezi sa nelegalnom gradnjom na toj opštini, kao i da ga je zlostavljao.

Ona navodi da je u današnje vreme nemoguće obmanjivati građane jer za sve postoje dokazi i dodaje da funkcioneri SzS zloupotrebljavaju svoj položaj i vrše kriminalne radnje, kao i torturu prema svojim najbližim saradnicima.

(FOTO) EMISIJA "CRNA HRONIKA"! Potresno svedočenje Lazara Lešnjaka: Bastać me ŠIBAO VIJAČOM, UDARAO PESNICAMA, a onda je neko predložio DA IH ORALNO ZADOVOLJIM!



To je, navodi Vujović, za svaku osudu i predstavlja nedopustivo ponašanje za nekog ko je politička ličnost i vodi opstinu Stari grad.

Kaže i da u situaciji Bastaćevog kuma može da se nađe svako ko je član te stranke, ako se usudi da ima drugačije misljenje od Ðilasa i Bastaća.

- Oni koji mogu da zaduže svoju drzavu i grad, da oštete trudnice, da prete, da pale knjige, da vrše torturu i reketiraju svoje najbliže, spremni su na sve - ocenila je Vujović i pozvala nadležne organe da sankcionišu takvo ponašanje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Pa slušajte više,dosta kukanja o njima i njihovim rabotama.Neka državni organi već jednom urade svoj posao i ako pronađu pronevere,krađe,tuče,maltretiranja,strpajte sve te mafijaše pajtaše iza rešetaka i da završite sa njima,a narod da oslobodite kukanja i pisanja.Pokažite da ste vlast na mestu već jednom.

zoki

pre 4 godine

Ja i ceo narod se pita - " ZASTO NISU U ZATVORU ??? " - Dali nema dovoljno zatvora - pusti puteve , pravi zatvore . - Dali nema dovoljno sudija - zaposli sudije i daj im duplu platu . - Dali su oni jaci od zakona - menjaj zakon . DOKLE BRE DA NAS PLJACKAJU ???

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija