• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.11.2019

11:15

ĐILAS I BASTAĆ NE SMEJU BITI JAČI OD DRŽAVE! Aleksandar Jovičić o aferi "batinanje kuma": Pozivam tužilaštvo da reaguje!

Politika

ĐILAS I BASTAĆ NE SMEJU BITI JAČI OD DRŽAVE! Aleksandar Jovičić o aferi "batinanje kuma": Pozivam tužilaštvo da reaguje!

Podeli vest

Najoštrije osuđujem svaki vid nasilja, i svako nasilje je za osudu i kaznu, ali je najgore i najstrašnije nasilje koje vrše nosioci javnih funkcija i oni kojima je narod dao poverenje da vrše vlast, rekao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Aleksandar Jovičić

- Zbog toga smatram da, ukoliko nadležne institucije utvrde da je predsednik opštine Stari Grad, izvršio otmicu i batinanje svog saradnika i kuma, on treba da odgovara. Niko nije jači od zakona i države, i ne sme koristiti funkciju kao paravan za svoje prljave poslove, ma ko to bio, zvao se on Đilas, Boško ili Marko. Pozivam tužilaštvo da odmah reaguje i da se stane na put ovom bezumlju i nasilničkom ponašanju koje lideri Saveza za Srbiju demonstriraju iz dana u dan - konstatuje Jovičić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 4 godine

Mislim da bih kod tebe trebalo da se proveri rad opštine Palilula,koliko vidim i u Borči se gradilišta zatvarala i nastavili sa izvodjenjem radova-za sve zakon mora da bude isti!!!!Lepo revizija nezavisne komisije u svi opštinama,pa ko je kriv u bajbok na duže vreme i oduzimanje imovine od svih koji su umesani.Jedino tako Srbija može da se promeni i krene napred...

Rade

pre 4 godine

Dal je moguce da ste isti kao n1 i danas,poslao sam komentar a još niste objavili,ili vam ne odgovara kad sam napisao da sve opštine treba reviziju napraviti o gradjevinskim dozvolama,a pogotovo Palilula,zakon za sve...

Milan

pre 4 godine

A ko si ti da se mesas u rad tuzilastva koje je nezavisno dal ti mislis da time potkopavas Vucica

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija