• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vostok.rs

01.11.2019

19:44 >> 19:45

SAD PRETE SRBIJI SANKCIJAMA ZBOG PANCIRA, RUSKIH TENKOVA, MIGOVA 29, HELIKOPTERA MI 35... Vašington pobesneo, SRBI NE SMIJU IMATI MOĆNU VOJSKU!

Politika

SAD PRETE SRBIJI SANKCIJAMA ZBOG PANCIRA, RUSKIH TENKOVA, MIGOVA 29, HELIKOPTERA MI 35... Vašington pobesneo, SRBI NE SMIJU IMATI MOĆNU VOJSKU!

Podeli vest

SAD su zabrinute zbog prisustva ruske vojne opreme na teritoriji Srbije i ukoliko zvanični Beograd reši da je kupi to bi bio rizik da mu se uvedu posebne sankcije, rekao je predstavnik državnog sekretara Sjedinjenih Država za Zapadni Balkan Metju Palmer

- Postoji doza zabrinutosti zbog raspoređivanja ruske vojne opreme na teritoriji Srbije, ali i zbog mogućnosti da Srbija zahteva specifične ruske sisteme, što bi vodilo riziku da joj se uvedu posebne sankcije zbog kupovine ruske vojne opreme, ali se nadamo da su naši srpski partneri toga svesni i da će biti oprezni s takvim transakcijama - prokomentarisao je Palmer nedavno održane vojne vežbe srpske i ruske vojske "Slovenski štit" i prisustvo ruskih PVO sistema S-400 u Beogradu za severnomakedonski TV "Alsat".

Dodao je i da SAD imaju "jako vojno partnerstvo" sa Srbijom.

SRBIJA NEĆE UĆI U EU BEZ PRIZNANJA KOSOVA! AMERI SKINULI RUKAVICE, PALMER UCENIO SRBIJU - ako, mi smo već u EAU, MOŽETE DA NAS SAMO MRZITE!

- Rekao bih čak da je najbolji vojni partner Srbije upravo Amerika, ali to ne znači da Srbija ne treba da sarađuje i sa Rusijom i da i sa Moskvom stvara vojno partnerstvo. Ipak, mi cenimo naš odnos sa Beogradom i mislimo da je naša vojna veza prepoznatljivija od bilo čega što Rusija radi na tom polju sa Srbijom - naveo je Palmer.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Gorsn

pre 4 godine

E pa necete bise moci da nas bombardujete bez posledica. Pa vi ste nam vec uveli trgovinske sankcije preko Kosova dosadili ste nam sa pretnjama. Is bre ne plasimo vas se vise

AS

pre 4 godine

OVI AMERI SU MNOGO GLUPI. ZNAJU LI ONI DA ŠTO NAM VIŠE PRETE DA IH MI VIŠE MRZIMO?TO JE SAMO NAČIN DA NAS OTERAJU OD SEBE.

SS

pre 4 godine

Može li neko onom buljavom,arogantnom šerifu da kaže kako nije poželjan na srpskom tlu starijem od amerike.

SAYMONsd

pre 4 godine

PREDSEDNICE VUCICU"KUPITE VI NAMA NASE ORUZIJE OD PRESEDNIKA PUTINA OD NAŠE BRATSKE RUSIJE" ZAVRŠITE ONO ŠTO STE ZAPOČELI!!!!!A DAL ĆE ILI NEĆE DA BUDU SANKCIJE???SVAKO NEKA RADI SVOJ POSAO"AKO HOĆETE MIR U SRBIJI ONDA SRBIJA MORA DA BUDE VOJNO JAKA*GARANT MIRA*VOJSKA SRBIJE*SRBIJA*

master

pre 4 godine

Verovatno nameravate da se izivljavate nad srbiom, ali nedostatak muda kad vidite da samo sto vam nevidljivi nismo skinuli prackom, a sada zamislite pancir/c-400, daleko bi stigli??????

Nesa

pre 4 godine

Čovek je u pravu, najviše smo vežbali sa Amerima, posebno 1999. Dragoceno iskustvo za nas.

Sumadinac

pre 4 godine

Ako Ameri misle da ce Srbiju tako zaplasiti I uceniti grdno se varaju Srbija je iz ponora uspela da se digne I dobije prvi svecki rat, pa onda drugi, pa 90 godine I onda Bonbardovanje pa enbargo I sve to smo preziveli spremni smo mi na sve izazove u ovom zivotu. Jedino samo sto mogu da nam urade jeste da nam zivote oduzmu da nas uniste kao celu Naciju.Ali to tako lako nece ici jer sad imamo dobre saveznike odnosno drzave koje stoje iza nas bracu Ruse a tuje I Kina.

zika

pre 4 godine

Sta ameri imaju sa nasom nabavkom naoruzanja koje nam treba za odbranu nase zemlje i naroda a ne kao 1999 godine da nas nemilosrdno bombarduju i unistavaju i zemlju i stanovnistvo. Ovakvo licemerstvo treba vec jednom da se prekine a da to da Putin nece isporuciti ono sto je dogovoreno sa predsednikom Vucicem uopste nema sumnji da nece biti ispostovano a potrebno je razmisliti o otvaranju ruske baze u Srbiji da vec jednom svi nedobronamerni shvate da se nemogu igrati sa nasim zivotima ako vec mi nikome ne pretimo vec samo zelimo da se odbranimo od nedobronamernih suseda i zapadnih mocnika.

Stari

pre 4 godine

Siti smo mi amera , i dosta od njih sta doziveli propatili, mislim da smo shvatili, ako imamo scim da uzvratimo neprijatelju on ce se pitati dali da nas napadne, na taj nacin jedino osiguracemo nasu decu i moci ce mirno da zive u buducnosti..

Nikola

pre 4 godine

Neka mi neko objasni kako jedna zemlja od jedva 7 miliona stanovnika može da ima ,, jaku vojsku".

novi cetnik

pre 4 godine

prepoznatljiva vojna veza sa amerikom se ogleda u bombardovanju Srbije

Patriot

pre 4 godine

A kakva je to vojna veza sa vama i po čemu je "prepoznatljivija od bilo čega što Rusija radi na tom polju sa Srbijom"? Jedina prepoznatljiva vojna veza je fašistička agresija koju ste izveli na Srbiju i otimanje Kosova uz genocidno bombardovanje i trovanje naših ljudi osiromašenim uranijumom za vekove pred nama. Sad kad vam se "smeši" S-400, Pancir i ko zna šta još odmah ste se ukakili i pokušavate da nas uplašite slanjem ovakvih buljavih prikaza kao što je Palmer koji lupetaju šta stignu. Crknite i nestanite u svom zlu koje ste celom svetu naneli, neka ste prokleti za vjeke vjekova.

lale

pre 4 godine

Zbog Ruskog oruzja,sankcije,to je samo san.Mozda je moglo pre 30 godina.Voleo bih da vidim Evropu da uvede sankcije Rusiji.Kad im Rusija uvede sankcije u gasu i ostalim sirovinama,Pukli bi za par meseci.

RINGISPIL

pre 4 godine

Sledeci put kada taj palamud bude hteo da dodje u srbiju mislim na palmera treba mu reci da pisanu poruku ostavi kod MIŠE portira a on će već znati šta treba da uradi sa tim papirom. Posle ove izjave naša vlada nema šta da priča sanjim,i naš predesnik treba da zna da je narodu dogorelo i da nam je dosta ulizivanja. A što se tiče pancira e za to ćemo naročito tražiti dozvolu od amerikanaca i bugara.

DEDA RAKA

pre 4 godine

Joj što vas volimo - poslali bi smo vam u "posetu" MILOSRDNOG MILOŠA ! Eh da ste nam bliže - kosa da vam se diže ! Zajebano je što Srbi mnogo pamte !

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija