• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs

01.11.2019

20:33

SAMO KRIMINALCI ODBIJAJU ODLAZAK NA POLIGRAF! Državna sekretarka Biljana Popović Ivković RAZOBLIČILA Bastaća i Đilasa!

Politika

SAMO KRIMINALCI ODBIJAJU ODLAZAK NA POLIGRAF! Državna sekretarka Biljana Popović Ivković RAZOBLIČILA Bastaća i Đilasa!

Podeli vest

Državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova i član predsedništva SNS Biljana Popović Ivković ističe da tužilaštvo treba da ispita sve navode Bastaćevog kuma Lazara Lešnjaka, kao i osobe koje su palile knjigu zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića

 Kako komentarišete optužbe Lazara Lešnjaka, da ga je kum Marko Bastać, predsednik opštine Stari grad mučio, kao i Bastaćevo odbijanje poligrafa?

- Samo kriminalci odbijaju detektor laži. Iako to nije dokaz na sudu, odličan je pokazatelj u istrazi da se utvrdi da li je neko kriv ili nije. Ali Bastać ne želi na detektor laži i postavlja se logično pitanje, da li se plaši istine? Optužbe Bastaćevog kuma su jezive i tužilaštvo treba temeljno da ispita sve navode. Skandalozno je destruktivno i nasilno ponašanje Marka Bastaća, i to čoveka koji obavlja javnu funkciju predsednika gradske opštine Stari grad i Đilasovog predsednika gradskog odbora.

Preti šamarima, lomi Beograd, teroriše Beograđane, želi da linčuje Gorana Vesića, sačekuju ga po javnim garažama, dolaze mu ispred kuće. Nijedan normalan čovek ne podržava takvu političku ideju, ali Đilasu trebaju takvi, on okuplja ljude sa margine našeg društva kojima može da manipuliše i koji će biti slepi poslušnici i klimoglavci.

Foto: pink.rs

Afera Krušik je izazvala veliku pažnju javnosti, kako komentarišete to što opozicija uzbunjivača Aleksandra Obradovića proglašava junakom?

- Preko Nebojše Stefanovića kao Vučićevog najbližeg saradnika ruše Vučića jer žele da zaustave dalji napredak i borbu protiv kriminala. Dokle Đilasova bezobzirnost ide kako bi se dokopao državne kase, svedoči da je spreman da optuži svoju zemlju da sarađuje sa teroristima. Marinika Tepić, portparol Đilasove mržnje, drži konferencije koje su ništa drugo do deponije laži, žena rekorder po broju stranaka i ideologija koje je promenila. Afera Krušik je laž i podmetačina, još jedna u nizu, to je jedino što Đilas ume. Od špijuna žele da naprave heroja, jer kako biste drugačije nazvali onoga ko je sistematično skupljao poverljive podatke i protivzakonito se njima služio.

Da podsetim da mu je majka smenjena 2014. godine sa mesta direktora sektora finansija Krušika i čujem da sada radi u konkurentskoj kompaniji. Dojče vele je nedavno objavio da je nemačko tužilaštvo pokrenulo postupak protiv radnika Erbasa zbog sumnje da su "trećoj strani“ ustupili dokumente o dva projekta nemačke vojske. Napadaju me kada kažem da je špijun.

Pa kako Amerikanci, Nemci, Francuzi nazivaju one koji poverljive podatke iznose iz kompanija, dobrotvori? Dragan Đilas to radi da se ne bi govorilo kako je sve vreme dok je obavljao najviše državne funkcije, zgrnuo ogromno bogatstvo preko svojih privatnih kompanija na račun građana Srbije. Nije njemu do građana, nego do fotelje. Zato napadaju sve koji drugačije misle, glumce, pevače, sve kojima je jasno da su Aleksandru Vučiću građani iznad svega i koji nemaju problem da to kažu javno.

Bilo je i optužbi na račun navodnog kuma ministra Stefanovića Gorana Papića, šta je od toga tačno?

Foto: Tanjug/Informer collage

- Jedna od poslednjih podmetačina u Đilasovim medijima je isfabrikovana laž kako je tobože kum ministra Stefanovića policajac pretukao nekog čoveka, iako je ministar odlučno demantovao da nema kuma u MUP-u. Setimo se, takođe, kako su falsifikovali vesti Raša tudeja i ubacili sliku ministra Stefanovića i njegovog oca, kako bi opravdali svoje lažne tvrdnje. Smeta im jaka policija koja beleži rezultate, samo zaplene narkotika dostižu 6 tona u ovoj godini. Smeta im jaka Srbija i njen napredak koji nije mogao da se ostvari za vreme njihove vlasti, jer su im lični interesi bili iznad građana.

Bili ste predmet uvreda opozicionih političara, ovih dana isto su doživele i premijerka Ana Brnabić, kao i ministarka pravde Nela Kuburović koja je u drugom stanju, da li su uvrede adekvatan način "političke borbe"?

HANDANOVIĆ UPROPASTIO BASTAĆA: Marko, jel ti frkica? Hteo si da budeš krimos, a sad...

 

- Patološka mržnja Đilasa, Obradovića, Jeremića i Bastaća nije poštedela nijednu ženu koja im se suprotstvi stavom i mišljenjem. Za svakog normalnog čoveka, trudnica je svetinja i samo poremećeni umovi mogu da izvrgavaju ruglu ženu koja donosi na ovaj svet još jedan život. To samo govori da su zarad povratka na vlast spremni na sve. Ne možete očekivati od Dragana Đilasa koji je prijavljivan policiji za nasilje u porodici da poštuje žene. Njegovi sledbenici ga u tom nepoštovanju slede, jer žele destabilizaciju i haotično društvo u kojem mogu da vladaju preko svojih laži. Danas Nela, sutra će biti neka druga žena. Mi na to ne smemo ostati nemi, mi ćemo na to odgovarati našim rezultatima.

Foto: pink.rs

Na društvenim mrežama kruže snimci paljenja knjige zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića, da li očekujete da počinioci odgovaraju?

- Laž je razotkrivena zahvaljujući njihovim snimcima sa društvenih mreža, što su građani mogli da vide, i da se uvere kakvi su lažovi Đilas, Marinika, Miljuš, Bastać. Organizovan dolazak imao je za cilj provociranje nasilja na ulicama i stvaranje atmosfere linča. Kao nacisti, zapalili su knjigu Gorana Vesića i nakon toga orkestrirano optužili SNS da im je to podmetnuo. I nikom ništa, Đilas će štititi svoje izgrednike koji su palili knjigu u 21. veku, samo da se ne pominju njegove milijarde koje je preko leđa naroda prigrabio dok je bio na vlasti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija