• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.11.2019

10:02

SAD JE SVE JASNO! Stupa na snagu plan za celovito rušenje Srbije i Vučića!

Politika

SAD JE SVE JASNO! Stupa na snagu plan za celovito rušenje Srbije i Vučića!

Podeli vest

Nakon sastanka Metjua Palmera sa Nenadom Rasićem i Slobodanom Petrovićem otkriven je scenario koji stupa na snagu, a sve je u izjavi za prištinske medije potvrdio upravo Đilasov i Kurtijev omiljeni Srbin Nenad Rašić

 

Nakon što su se u srdačnoj atmosferi sastali Aljbin Kurti i Nenad Rašić pre dve nedelje, sinoć se dogodio i susret u restoranu kojem su pristustvovali Đilasovi puleni sa Kosova i Metohije Slobodan Petrović i Nenad Rašić, a na kojem su razgovarali sa predstavnikom Stejt Dipartmenta za Balkan, Metjuom Palmerom.

Foto: printscreen

I dok se Petrović samo pohvalio fotografijom iz kafane, Rašić je bio mnogo jasniji i rekao da je na sastanku bilo reči o planu Aljbina Kurtija da se u pregovore oko sudbine KiM uključe "autentični predstavnici Srba sa KiM", kako bi oni odlučivali o svojoj sudbini. Iako je jasno da su autentični predstavnici Srba sa KiM upravo oni koje je izglasao narod nepodeljenim poverenjem, a to su članovi Srpske liste i iako je Srpska lista jasno podržala drzavni vrh Srbije u razgovorima, jasno je da Rašić zapravo govori u ime Kurtija, koji je jasno rekao da su za njega jedini autentični Srbi oni koji priznaju jedinstveno i nezavisno Kosovo, a to su Rašić, Petrović i Rada Trajković, koja je predstavnik Dragan Đilasa, Boška Obradovića i Vuka Jeremića za KiM i koja je upravo u Savezu za Srbiju promovisana u glavnu snagu “autentičnih Srba” na KiM.

Kurtijev plan, koji na terenu srprovode Rašić i Petrović uz vođstvo Đilasove Rade, jeste da se država Srbija i predsednik Vučić potpuno eliminišu iz razgovora, a da oni, kao Kurtijevi lojalni Srbi, budu ti koji će o svemu odlučivati i koji će omogućiti plan Prištine da se potpuno zaokruži priča o celovitom, nezavisnom i međunarodno priznatom Kosovu.

Očigledno je da Kurti u ovom poslu nije sam, da ima podršku nekih međunarodnih struktura i otud je jasno njegovo insistiranje da i u novoj vladi u Prištini budu njemu lojalni Srbi, poput Rašića.


Tagovi:

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija