• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.11.2019

12:13

DOK SAM ŽIV NEĆU ODUSTATI! Vučić Maji Kocijančič: Prošlo je tri nedelje a još nisam dobio odgovor čime smo to otrovali Albance!

Politika

DOK SAM ŽIV NEĆU ODUSTATI! Vučić Maji Kocijančič: Prošlo je tri nedelje a još nisam dobio odgovor čime smo to otrovali Albance!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je novo otvoreno pismo portparolki EU Maji Kocijančič u kome joj poručuje da neće odustati od namere da dobije odgovor na pitanje čime su Srbi navodno otrovali albanske članove CIK iz Prištine. Vučićevo pismo prenosimo u celosti:

 

Draga Majo Kocijančič,

prošlo je više od tri nedelje od kada je nastupilo, kako su Albanci tvrdili, masovno trovanje na jednonacionalnoj osnovi u CIK u Prištini. Molim Vas, draga Majo, da nam konačno kažete da li je u pitanju bio antraks, novičok ili možda sredstvo za čišćenje nameštaja.

MAJO, DA LI SMO OTROVALI ALBANCE ANTRAKSOM ILI NOVIČOKOM?! Predsednik Vučić INSISTIRA na odgovoru iz EU: Ko su prevaranti koji smišljaju laži u Prištini?!

P.S. Dok sam živ neću odustati od traganja za odgovorom na ovo važno pitanje. Žao mi je što se ovako strašnom stvari, u kojoj su navodno učestvovali Srbi, očigledno ne bavi ni EU, ali ni Metju Palmer. Ja hoću. Unapred zahvalan.

 

 

Podsetimo, sredinom oktobra Vučić je uputio pismo Kocijančič u kome je insistirao na tome da se EU oglasi povodom slučaja navodnog trovanja članova kosovske izborne komisije (CIK) albanske nacionalnosti, na šta mu je ona odgovorila da se čekaju rezultati istrage i da misija EU za praćenje izbora na Kosovu s pažnjom prati slučaj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
PANTELIJA

pre 4 godine

ПА НЕЋЕШ НИ ДОБИТИ ГЕНИЈЕ. ТО СУ ТИ ПРИЈАТЕЉИ, А ПРИЈАТЕЉИ СЕ РАЗУМЕЈУ ПОГЛЕДОМ, НЕ МОРАЈУ ДА ПРИЧАЈУ..

Solunac

pre 4 godine

Dobošarka iz EU ne može da Vam odgovori Predsedniče. Otpustiće je s posla i moraće da vrati pare koje je za udaranje u doboš uzela. Molim Vas okanite se ćorava posla . Nije ona Vaš nivo! O tome pitajte sutra Palmera.

Boki

pre 4 godine

Postovani gospodine Vucicu odgovor Maje Kocijancic je vec tu. Pozivamo obe strane da se uzdrze. Mislite da ona moze vise.

RINGISPIL

pre 4 godine

NAROD JE ODAVNO GOVORIO ma kakva evropska unija to je fasisticka firma i nista vise. Ovo pitanje isto postaviti svakom amerikancu koji dodje da " pregovara" i palmeru naravno. DUGOVI NAS PRITEZU ZATO fol jurimo EU. A narodu je preko glave, zadruge, farme i rijalitija svih vrsta. PENZIJE GORE STRUJA GORE 0:0.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija