• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.11.2019

17:11

ĐILASOVA RADA ZAHTEVA OD VUČIĆA: Putinu HITNO da okreneš leđa, moramo ODMAH u NATO! (FOTO)

Politika

ĐILASOVA RADA ZAHTEVA OD VUČIĆA: Putinu HITNO da okreneš leđa, moramo ODMAH u NATO! (FOTO)

Podeli vest

Nakon jučerašnjih razgovora "podobnih" Srba sa Kosova i Metohije sa visokim američkim zvaničnikom Metjuom Palmerom, došlo je do prvih aktivnosti sa ciljem rušenja Vučića i slabljenjem uticaja Beograda u južnoj srpskoj pokrajini

Đilasova Rada Trajković oglasila se na društvenoj mreži Tviter i pozvala predsednika Srbije da okrene leđa Rusiji i predsedniku Vladimiru Putinu, a da prigrli NATO članstvo i što pre potpiše ulazak u tu organizaciju.

Sada se vidi da podobni Đilasovi Srbi Nenad Rašić, Slobodan Petrović i Rada Trajković odmah stupaju u akciji sa ciljem da sprovedu svaku tačku plana dogovorenu na sastanku sa Palmerom.

 

Foto: printscreen Twitter

Foto: printscreen Twitter

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dmitar

pre 4 godine

Rado lepo se okupaj ,ofarbaj kosu u normalnu boju, lepo se obuci pa ti onda okreni Putinu leđa.

Boki

pre 4 godine

Pitam se samo kako bi se baka Rada provela u Nemackoj kada bi zagovarala da Bavarska postyne samostalna drzava. Koliko bi je nemci drzali na slobodi.

kazo

pre 4 godine

Kako se meni čini, ova žena nema slamu samo na glavi, već i u glavi.

Fikus

pre 4 godine

Zar ima nekoga da je iznenađen ovakvim tvitovima i razmišljanjem te prodane duše? Šta je drugo moglo da se očekuje posle susreta sa Palmerom? Nama nisu potrebni spoljni neprijatelji, imamo mi bulumentu petokolonaša ovde među nama koji bi rođenog oca i majku prodali za šaku dolara. Pitam se samo kako Rada ima hrabrosti da izađe na ulicu?

Slaven

pre 4 godine

Samo joj fali Artemije pa da ponove devedesete. Ali sada 2019 ista pravila ne vaze a i sve je zavrseno. Neka se ne trudi i bavi svojim poslom. Sta ona uopste zna o politici pa da savetuje . SVASTA!!!!

zoki

pre 4 godine

Jeli to ta zena sto je dobila 2 glasa na izborima od mame i sestre .

realista

pre 4 godine

Srbija ima prava na vojnu neutralnost! NATO je vojna i ratna kombinacija. I vrapci znaju da je krajnjui cilj NATO slom i cepanje Rusije! Zašto bismo mi Srbi u tome učestvovali. Hoće li ta lujka u tome učestvovati??? Svetski centri moći su se debelo preselili u Rusiju i Kinu i to je na radost celog sveta, jer će te dve zemlje biti garant mira u svetu.

Lala iz Banata

pre 4 godine

Pazite sta kaze: Srbija se TREBA EMANCIPOVATI i STITITI SUVERENITET, ... - tako sto ce priznati na svojoj teritoriji neku tudjinsku vlast ?! ( Ona kaze: NATO ) Inteligencija: KISNE GLISTE...! Toliko od mene... Rado, SRBIJA jedina u okruzenju ima danas svoj SUVERENITET....Jedina emancipovana politicka vlast je SPSKA NARODNA SKUPSTINA... Ove koje si pobrojala i gde zive SRBI kao nacionalna manjina, davno nemaju svoj suverenitet i samostalnu politiku...Rado nedostaje ti LOGIKE u komunikaciji...

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija