• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

04.11.2019

11:25

OČAJNIČKI POKUŠAJ PRANJA BIOGRAFIJE! Ðurić: Jeremić najčvršći oslonac Prištine u Beogradu

Politika

OČAJNIČKI POKUŠAJ PRANJA BIOGRAFIJE! Ðurić: Jeremić najčvršći oslonac Prištine u Beogradu

Podeli vest

Vuk Jeremić je godinama predano radio na učvršćivanju jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, i do danas je ostao najčvršći oslonac Prištine u Beogradu, napadajući sinhronizovano sa albanskim separatistima i njihovim sponzorima predsednika Aleksandra Vučića, izjavio je Marko Đurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS)

Prema njegovim rečima, Jeremić se u prošlosti "igrao interesima Srbije i sve ih je razbio u paramparčad, dovevši samoproglašeno Kosovo na prag članstva u Ujedinjenim nacijama".

- Jedini razlog što je Kosovo i dalje samoproglašeni provizorijum, a ne punopravni član međunarodne zajednice, jeste taj što smo uspeli da povratimo kredibilitet naše države u odnosu sa zemljama koje su u Savetu bezbednosti naši saveznici u odbrani srpskih interesa u južnoj pokrajini - saopštio je Đurić i dodao:

"Dok su u Jeremićevo vreme pljuštala priznanja jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, danas, zahvaljujući političkoj snazi i kredibilitetu predsednika Vučića, mnoge države povlače svoju podršku separatistima u Prištini. Svako njegovo pozivanje na KiM jeste očajnički pokušaj pranja biografije, ali Jeremić je toliko prljav da ga ne mogu oprati Sava i Dunav".

Foto: Novak Đurović

Đurić, dalje, u saopštenju tvrdi da je jedini zadatak Vuka Jeremića "da oslabi predsednika Aleksandra Vučića i SNS kao jedine garante čvrste i nepokolebljive odbrane srpskih nacionalnih interesa".

"Jeremić je angažovan da Srbiju ponovo baci na kolena, kako bi albanski sponzori mogli da nastave tamo gde su stali u trenutku kada je žuta kamarila zbog svoje korumpiranosti i nesposobnosti oterana sa vlasti", zaključuje u saopštenju Đurić.

(VIDEO) VUČIĆ: Rekao sam Palmeru da smo spremni za kompromis, ali da nećemo dozvoliti da nas neko ponižava ni kao narod ni kao državu




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Orthodox

pre 4 godine

Господине Ђурићу, Јеремић није пријатељ ни Срба ни Србије. Погледајте само на Википедији ко су му били преци и биће вам све јасно.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija