• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.11.2019

12:48

MIRKOVIĆ: Predstavnici  SZS moraju da snose odgovornost za konstantne pozive na linč predsednika

Politika

MIRKOVIĆ: Predstavnici SZS moraju da snose odgovornost za konstantne pozive na linč predsednika

Podeli vest

Na pokušaj pristalica SzS da organiče kretanje predsedniku Srbije i blokiranje zgrade RTS reagovao je i Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS u Skuštini grada Beograda

Pitam fašiste iz SzS ko su oni da nekome ograničavaju kretanje, ko su oni da blokiraju ulaz u RTS i zašto uporno pokušavate da narušite stabilnost Srbije, zašto svima koji ne misle kao Đilas i njegova klika hoćete da stavljate kese na glavu, da ih vešate i vređate, naveo je Mirović u saopštenju.

Koliko je ovo ozbiljna stvar shvatiće svako u Srbiji kada samo pomisli da je neko na taj način ugrozio bezbednost Putinu, Trampu, Makronu i kako bi se taj neko proveo.

 

Mržnja koju svakodnevno seju Đilas, Jeremić i Obradović dovodi do ovakvih stvari i zato je neophodno da i oni već jednom snose odgovornost za konstantne pozive na linč predsednika Aleksandra Vučića kao i svih nas koji nismo lopovi i ne mislimo kao oni.

Rezultate koje je postigao Aleksandar Vučić niko ne može da izbriše, ali isto tako ne može niko ni njegov, ni život bilo koga drugog da ugrožava, samo zato što mrzi i misli da mu se može kao što to rade Đilas, Jeremić i Obradović.

ALJBIN KURTI IDE U HAG?! Zeka: Bio je deo OVK, moda bude i optužen




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija