• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

08.11.2019

17:22

(FOTO) PREDSEDNIK SRBIJE ZNA DA PRIHVATI "ŠALU NA SVOJ RAČUN": Vučić "lajkovao" ovu fotografiju i ODUŠEVIO SVE PRATIOCE!

Politika

(FOTO) PREDSEDNIK SRBIJE ZNA DA PRIHVATI "ŠALU NA SVOJ RAČUN": Vučić "lajkovao" ovu fotografiju i ODUŠEVIO SVE PRATIOCE!

Podeli vest

Predsednik Vučić je prihvatio šalu stranice "Neguj mo srbski jezik" i sa svog Instagram naloga "lajkovao" fotografiju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram profilu @buducnostsrbijeav podelio je fotografiju kako se okrepljuje punjenim papirkama pred put u Ženevu.

VUČIĆ NOKAUTIRAO PLENKOVIĆA: Napadate Srbiju zbog spomenika časnom oficiru, a vi dižete spomenik teroristi Barišiću i dajete imena ulicama po koljaču Budaku!

Ova fotografija osvanula je na humorističkoj stranici "negujmosrbski", a iskorišćena je u svrhu šale, odnosno da pokaže kako se živi pre i posle plate.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prati nas i precednik drzave! ?

A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski) on Nov 8, 2019 at 7:10am PST

Jedna od fotografija, koja se odnosi na život pre plate jeste fotografija predsednika sa novogodišnjeg prijema u vili "Bokeljka" gde je predsednik ugostio novinare. Na njoj se nalazi Vučić koji služi prisutne ćevapima, a ona koja prikazuje život posle plate jeste pomenuta fotografija sa punjenim paprikama.

Predsednik Vučić je prihvatio šalu ove stranice i sa svog Instagram naloga "lajkovao" fotografiju.
 

Foto: printscreen

A, moderatori ove stranice pohvalili su se da ih prati i predsednik Srbije i da, kako su naveli, nikada nisu ni sumnjali da ima smisla za humor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija