• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.11.2019

00:35

ALBANCI SU MI REKLI: A što si baš ti odmah morao da provališ o čemu se radi?! Vučić PRVI OTKRIO šiptarski CIRKUS sa otrovnim glasovima!

Politika

ALBANCI SU MI REKLI: A što si baš ti odmah morao da provališ o čemu se radi?! Vučić PRVI OTKRIO šiptarski CIRKUS sa otrovnim glasovima!

Podeli vest

Predsednik Srbije ALeksandar Vučić osvrnuo se večeras i o skandalu oko otrovnih glasova i skandaloznim izjavama Aljbina Kurtija

- Večeras su mi neki Albanci rekli: A što si ti odmah morao da provališ o čemu se radi?! Izmislili su sve i navukli Kurtija neiskusnog, pre svega njega. Izmislili su sve da bi naškodili Srbiji i njenom imidzu u svetu. Ali pre svega trebalo je ugurati Pacolija u Skupštinu, smanjiti Kurtijevoj partiji tri mandata. Sada oni mogu da se igraju, mogu da ucenjuju političke aktere - rekao je predsednik Srbije.

Vučić je istakao da Srpska lista nikada nije bila cilj akcije.

VELIKA ČAST, SA MAKRONOM SAM PIO ARMANJAK, A ONDA JE POZVAO TRAMP... Vučić iz Pariza: Razgovarao sam sa Emanuelom o OVE TRI TAČKE, ako realizujemo to UŠTEDEĆEMO TRI I PO MILIJARDE EVRA!

- Srpska lista nikad nije ni bila cilj ove akcije. Oni imaju svojih 10 mandata. Onaj cirkus što su pravili, sa pesticidima, variola verom, smešno, zaista - dodao je on.

Predsednik Srbije rekao je da za nas nema lakog razgovora ko god da bude premijer takozvanog Kosova.

- Za nas nema lakog razgovora ko god bude kosovski premijer. Nema lakih razgovora zbog naših srpskih nežnih ušiju, mi ne želimo istinu da priznamo, a oni imaju svoju verziju istine. 
Ja ne mogu da lažem ljude. Kod njih pas maslo progutao ne bi od njihovih ideja i toga koliko su daleko od istine i realnosti. To je veliki problem za mir i za sve koji misle da taj dijalog uspe.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lane

pre 4 godine

Albanci su spremni na sve zbog mržnje koju osecaju prema Srbiji .

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija